Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Hvordan folder man servietter?

Foldning af servietter behøver ikke være svært. Vi viser dig, hvordan du nemt kan folde smukke servietter til at dække et indbydende bord, der imponerer dine gæster.

Stof- eller papirservietter?

Flotte foldede servietter er det første, dine gæster bliver mødt af på spisebordet. De skal give gæsterne det bedste førstehåndsindtryk. Det er derfor ikke ligegyldigt hvilken type servietter, du pryder dit bord med.

For at fuldende din borddækning kan du bruge stofservietter, der emmer af kvalitet. De giver nemlig dine gæster en følelse af forkælelse. Derudover har de den fordel, at de let kan vaskes og bruges igen. Tøv dog ikke med at kaste dig ud i papirservietterne, som kan foldes på et væld af forskellige måder.

Sådan folder du servietter

Selvom servietfoldning kan se tidskrævende ud, går det hurtigt og nemt, når du forstår at mestre kunsten. Du får her en vejledning til at folde to af de mest populære, der både fungerer til stofservietter og til de almindelige papirservietter fra supermarkedet.

Fold dine egne servietter
Sådan folder du dine egne servietter

Vild med smukke stof-servietter?

Vælg den farve der oasser bedst til din personlige stil. Se udvalget af stofservietter.

Se vores gryder til induktion

Spørg & Få Svar

Kig forbi din lokale Kop & Kande-butik, hvor vi hjælper, forklarer og giver dig gode råd i dit valg af gryder – og så er du naturligvis også altid velkommen til at spørge og få svar.