Bagesten

9 resultater

Bestil inden kl. 11 på hverdage og få leveret din pakke samme aften med Burd i udvalgte postnumre.
Pizzasten 33 cm
Pizzasten 33 cm
Pris tabel
Pizzasten 33 cm
Patisse pizzasten 33 cm
Patisse
Patisse pizzasten 33 cm
Pris tabel
Patisse pizzasten 33 cm
Holm bagestål 33x40x0,6 cm
Holm
Holm bagestål 33x40x0,6 cm
Pris tabel
Holm bagestål 33x40x0,6 cm
SweetKitchen bagestål 35 x 40 cm
Sweetkitchen
SweetKitchen bagestål 35 x 40 cm
Pris tabel
SweetKitchen bagestål 35 x 40 cm
Eva Solo bagesten 35,5 cm
Eva Solo
Eva Solo bagesten 35,5 cm
Pris tabel
Eva Solo bagesten 35,5 cm
Pizza bagesten 33 cm inkl. holder
Day
Pizza bagesten 33 cm inkl. holder
Pris tabel
Pizza bagesten 33 cm inkl. holder
BergHoff RON keramisk pizzasten Ø23 cm
BergHOFF
BergHoff RON keramisk pizzasten Ø23 cm
Pris tabel
BergHoff RON keramisk pizzasten Ø23 cm
GEFU pizza og bagespatel
GEFU
GEFU pizza og bagespatel
Pris tabel
GEFU pizza og bagespatel
Rösle pizzasten 30 cm
Rösle
Rösle pizzasten 30 cm
Pris tabel
Rösle pizzasten 30 cm

Bagesten og pizzasten i høj kvalitet

Med en bagesten er det næsten som at have en stenovn i dit køkken. Den hjælper med at få en sprød skorpe på bagværk, og bagestenen er derfor det perfekte redskab til at opnå professionelle resultater derhjemme.

Hvad gør en bagesten?

En bagesten giver en sprød skorpe og bund på dit brød og din pizza. Det gør den ved at absorbere og holde på varmen, hvilket skaber en jævn temperatur under bagningen. Samtidig sørger bagestenen for at fordele varmen mere ensartet i ovnen.

Lader du bagestenen blive i ovnen, mens du bager flere portioner, er den også med til at opretholde den ønskede temperatur. Derudover hjælper bagestenen med at absorbere overskydende fugtighed, hvilket gør bagværket luftigt, og giver brødet en sprød krumme.

Se vores udvalg af bageforme

Hvordan bruger man bagesten?

Det er nemt at bruge en bagesten, og du behøver blot følge en række simple trin for at forvandle din dej til sprødt bagværk. Sådan bruger du typisk en bagesten:

  1. Placér bagestenen i ovnen, og forvarm den til den ønskede temperatur. Sørg for, at bagestenen er solidt placeret og ikke bevæger sig under bagningen. Det gør du ved at placere den på en ovnrist eller en bageplade midt i ovnen.

  2. Lad bagestenen blive varm. Det er afgørende, at bagestenen er blevet ordentligt varm, inden du placerer dejen på den. Det kan tage mellem en halv til en hel time afhængigt af ovnens type og den ønskede temperatur.

  3. Når bagestenen er varm, kan du flytte din dej over på bagestenen ved hjælp af en bagespatel eller noget bagepapir.

  4. Bag brødet eller pizzaen efter anvisningerne i den opskrift, du følger. Bagestenen vil hjælpe med at danne en sprød skorpe.

  5. Når bagværket er færdigt, bruger du en bagespade til forsigtigt at fjerne bagværket fra bagestenen. Vær opmærksom på, at bagestenen fortsat er meget varm.

  6. Lad bagestenen køle af i ovnen eller på en sikker overflade.

Få inspiration til brød og bagværk

Er der forskel på bagesten?

Alle bagesten har samme formål: at gøre bagværk sprødt. Der kan dog være variationer i materiale og form, som du kan være opmærksom på, når du vælger bagesten.

De fleste bage- og pizzasten er lavet i keramik og stentøj, mens bagestålet, som navnet antyder, er fremstillet i stål. Nogle bagesten indeholder en serveringsholder, som gør den nem at håndtere, og med den kan du sætte din pizza direkte på bordet, når den kommer ud af ovnen.

En anden god ting, du kan overveje, når du vælger bagesten, er formen. Nogle bagesten er runde, mens andre er firkantede. Vil du primært bruge din bagesten til at lave pizzaer, er det oplagt at vælge en rund bagesten. Omvendt egner de firkantede udgaver sig bedst til boller og andet bagværk.

Se hele udvalget af bageudstyr

Få hjælp og vejledning i butikken

Vil du vide mere om bagesten eller er i tvivl om, hvilken du skal vælge? Du er mere end velkommen til at besøge din lokale Kop & Kande. Her står vores faguddannede personale altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan finde den rigtige bagesten.

Find nærmeste butik