Stegegaffel

4 resultater

Yaxell Ran stegegaffel 16 cm
Yaxell
Yaxell Ran stegegaffel 16 cm
Pris tabel
Yaxell Ran stegegaffel 16 cm
Zwilling fire stjerne stegegaffel 18 cm
Zwilling
Zwilling fire stjerne stegegaffel 18 cm
Pris tabel
Zwilling fire stjerne stegegaffel 18 cm
Scanpan classic stegegaffel
Scanpan
Scanpan classic stegegaffel
Pris tabel
Scanpan classic stegegaffel
Scanpan Classic Steel forskærergaffel 15 cm
Scanpan
Scanpan Classic Steel forskærergaffel 15 cm
Pris tabel
Scanpan Classic Steel forskærergaffel 15 cm

Stegegafler fra kendte mærker til gode priser

Når du bruger tid på at tilberede et stykke kød, skal udskæringen naturligvis være perfekt. Med den perfekte udskæring hører sig en god forskærerkniv til, der sikrer dig fuld kontrol, og her kommer stegegaflen ind i billedet. En god stegegaffel sikrer nemlig, at du kan styre kødet. Det gælder både, når kødet skal over på skærebrættet, og når stegen skal skæres.

 

Stegegaflen er kendetegnet ved to spyd

En klassisk stegegaffel har to spyd, som typisk er mellem 15-18 centimeter, så du kan få ordentligt fat i stegen og vende den, uden den glider af.

De to spyd er oftest smedet i en trekantet facon, da formen gør, at hullerne i stegen lukker sig, når gaflen trækkes ud. Er spyddene runde, vil hullerne nemlig ikke samle sig. Derfor er det en vigtig detalje at have for øje, når du skal vælge din stegegaffel.

Læs om forskellige knivtyper

 

Perfekt til at løfte og holde kød

Stegegaflen er ideel for dig, der elsker at lave kød eller fjerkræ, som er stegt til perfektion. Bruger du almindelige gafler til at vende proteinet, kan det hurtigt ende galt. Større stege er nemlig ofte for tunge til, at du ved hjælp af en lille gaffel kan vende dem ordentligt.

En stegegaffel har også en anden funktion. Den er nemlig også nyttig, når du flytter kødet over på skærebrættet. Her giver den fuld kontrol over dit kød, så du får ensartede stykker, der ikke er fyldt med huller efter mødet med gaflen.

Få mørt kød med et stegetermometer

 

Kombinér stegegaffel og forskærerkniv

Stegegaflen bliver typisk benyttet sammen med en forskærerkiv, som bruges, når stegen skal skæres. Stegegaflen sikrer, at stegen står stabil, når du skærer stegen, så du har et godt greb, mens forskærerkniven sørger for, at kødet bliver skåret i flotte stykker.

Se udvalget af forskærerknive

 

Få gode råd og vejledning

Har du spørgsmål til, hvilken stegegaffel du skal vælge, er du altid mere end velkommen til at besøge din nærmeste Kop & Kande. Her står vores faguddannede personale klar til at hjælpe med gode råd og kyndig vejledning.

Find nærmeste Kop & Kande