Velkommen

Idéer og inspiration

Velkommen til vores store inspirationsunivers, hvor du finder mere end 500 artikler, magasiner, videoer og lækre opskrifter. Alt indholdet udspringer fra vores passion for at lave mad, dække bord, gøre rent og give gaver. Vi elsker hverdagens små stunder, men nyder også at gøre os ekstra umage til årets højtider. Er der noget du mangler svar på, så spørg & få svar.

ESSENS 2 Hvilket Vinglas 500X700px

Læs spændende og nyttige artikler

Delemad for hyggens skyld

Du har sikkert set restauranter slå sig op på at levere ”social dining” oplevelser. Eller måske har du hørt udtrykket blive slynget rundt af madentusiaster på sociale medier.

I løbet af de sidste år har konceptet for alvor fået tag i den danske madscene, ja, faktisk i en sådan grad, at det nærmest er blevet synonym med gode madoplevelser i godt selskab. Men hvad er social dining egentlig for en størrelse – og hvorfor er det blevet så populært? Lad os se nærmere på sagen.

Social Dining 600X800px Bord

Snup en is-sandwich

Kage smager godt. Det samme gør is. Så hvorfor ikke kombinere de to og skabe sommerens lækreste kolde snack? 

En verden af cocktails

Er du på jagt efter en lækker cocktail, der kan imponere vennerne, kæresten eller svigermor? Så er du kommet til det rette sted. Vi elsker nemlig en veltillavet cocktail - uanset om den nydes inden, under eller efter et måltid.

Her finder du vores bedste opskrifter på cocktails både de søde, bitre og friske.

Fordyb dig i vores magasiner

Vi udgiver løbende en række magasiner for at dele vores viden og begejstring for de produkter, vi elsker mest. Vi hjælper, så du kan få succes, når du går i køkkenet, dækker bord og giver gaver til dem, du elsker.

Du kan altid finde det aktuelle magasin i vores butikker og vi sender det også med alle ordrer på kop-kande.dk. Klik på linket og se alle vores magasiner.

Essens 3

Et godt vinglas skal ikke bare være stærkt, smukt og holdbart. Det skal også give din vin optimale betingelser for at udfolde sig, så du får mest muligt ud af de ædle dråber. Læs med her, hvor vi kigger dybt i krystalglasset og ser nærmere på vinglassets mysterier.

Kvalitetsoplevelser til feinschmeckeren

Femstjernet Gastro er et inspirationsunivers med fokus på lækre kvalitetsoplevelser i køkkenet. Universet henvender sig til hjemme-gourmeter og hobby-kokke, og til alle dem, der bare gerne vil have det bedste af det bedste.

0010 M Essens2 Side34 83421180827 6001002803 Scanpan 01

Til hverdag og fest...

er Kop & Kande bedst. Vi giver dig de små gode råd, der gør hverdagen nemmere. Det kan være alt lige fra vores bedste food prep-tips til viden om skægtrimmere. Selvom vi elsker hverdagen, så er der altså noget helt særligt over højtiderne. Du kan hente vores skabeloner til gækkebreve eller læse, hvordan du får din and helt op at flyve juleaften.

Kk Essens 2 Webbannere 1568X520px Centrerende

Sommeren skal nydes sammen - Nyd vores nye sommermagasin. Læs her