Velkommen

Idéer og inspiration

Velkommen til vores store inspirationsunivers, hvor du finder mere end 500 artikler, magasiner, videoer og lækre opskrifter. Alt indholdet udspringer fra vores passion for at lave mad, dække bord, gøre rent og give gaver. Vi elsker hverdagens små stunder, men nyder også at gøre os ekstra umage til årets højtider. Er der noget du mangler svar på, så Spørg & Få svar.

Georg Jensen Æg 500X700px

Som blomst i vase

M Essens 1 2024 Side 6 Vaser 1568X520px

Jubilæer og festlige stunder kalder på smukke forårsbuketter, men hvilken vase skal du vælge? Vi guider dig til det rette vasevalg, så du får mest ud af dine blomster.

5713275243762 10020341 Georg Jensen Kande Henning Koppel Fritter 600X800px V5

Festlige forårsgaver

Forårsbryllupper, fødselsdage og påskefrokoster. Der er masser af gode grune til at give gaver i foråret. Her får du vores bud på årstidens bedste gaveidéer.

Lidt sødt til påskefrokosten

Rund påskefrokosten af med en smuk og velsmagende dessert i højtidens farver.Vi har samlet tre favoritter i forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med.

Cocktail-ISH

Danskerne har for alvor fået øjnene op for de alkoholfrie cocktails. Det er ikke længere noget, man nøjes med, men noget man aktivt vælger til – for smagens og sundhedens skyld. Her får du fire uimodståelige mocktails udviklet i samarbejde med folkene bag ISH Spirits.

Pistacie - en ven i nødden

Pistacienødden er en usædvanlig fleksibel og velsmagende størrelse, der passer perfekt til både det salte og det søde køkken. I denne udgave af Madglad sætter vi fokus på den lille nød med det store potentiale og inspirerer til, hvordan du kan bruge den i din hverdag.

Oplev opskrifter på:

  • Hvidfisk med pistacieskorpe
  • Pistacie-babka brød
  • Italiensk pistaciecreme
  • Overnight oats med pistacie
  • Pistacie-cookies
  • Pistacie-pesto pasta
M 5706631228480 246628 Scanpan Multimosaic 28 Cm 800X800px

Smash foods

Smash food-trenden er over os, og vi knuser, moser og maser vores mad som aldrig før. Her får du fire alternative smash food-retter, som dine gæster med garanti vil elske.