Velkommen

Idéer og inspiration

Velkommen til vores store inspirationsunivers, hvor du finder mere end 500 artikler, magasiner, videoer og lækre opskrifter. Alt indholdet udspringer fra vores passion for at lave mad, dække bord, gøre rent og give gaver. Vi elsker hverdagens små stunder, men nyder også at gøre os ekstra umage til årets højtider. Er der noget du mangler svar på, så spørg & få svar.

M Essens 2 2023 Side 14 Sommeris NY

Sommer spritz

En varm sommerdag fortjener en iskold drink med masser af bobler. Her får du vores bud på sommerens bedste og mest forfriskende spritzere.

Sensommerens budbringer

Når skoleferien lakker mod enden, tager brombærsæsonen for alvor fat. Pludselig bugner de tornede buske med formfuldendte, sorte bær, der bare venter på at blive plukket og nydt i alt fra bagværk til sommersalater. I denne udgave af Madglad sætter vi fokus på sensommerens søde budbringer og inspirerer til, hvordan du kan få endnu mere ud af de lækre bær. 

Giv dig i kast med:

  • Brombær sauce
  • Brombær balsamico glace
  • Pizza med brombær og 3 slags ost
  • Brombær skumfiduser
  • One-bowl brombærbrød
  • Brombær gelato
  • Ice tea med brombær

 

Brombærpizza 500X700px

Tilbehør til din grillaften

Når det gælder grillmenuen, er det næsten altid kødet, der løber med opmærksomheden. Men det er tilbehøret, der skaber sammenhængen og binder en stor, rød sløjfe på hele måltidet. Her får du 4 gode bud på sommerens bedste grill tilbehør.

Dæk op til hygge

Noget af det bedste ved havehygge er, at det hele ikke behøver være så stift og formelt. Nogle glas på bordet, lidt godt at drikke og lidt lækkert at spise, så kører det. Glem alt om den restaurantfine opdækning, og kør den hjem på
charmen. Det handler om at være sammen og nyde sommeren, ikke om at imponere. Du kan roligt blande klassisk design med de mere farverige personlige favoritter.

 

Indret med skind

Lammeskind emmer af uformel hygge og øger desuden siddekomforten på gamle havebænke eller hjemmelavede pallemøbler. Og du kan næsten ikke få for mange. Mix and match med forskellige farver og gerne med både ægte og syntetiske skind. Smid også lidt forskellige puder og tæpper med. Der er hygge i det farverige uperfekte.

 

Lys skaber stemning

Hvis dit havearrangement bliver til en 'all-nighter', er lamper og lyskæder et must. Transportable LED-lamper er både fleksible og spreder et behageligt stemningslys. Lyskæder kan snos om alt fra træer til nedløbsrør og hænges fra tagrender og taget på din overdækkede terrasse, hvis du er så heldig at have sådan en. Prøv også at mixe det kunstige lys med levende lys, f.eks. lanterner og havefakler.

M Essens 2 2023 Side 5 Havehygge F11
5705140742197 1066080 RC Bonboniere Skaermlilje 7 Cm V1 Fritlagt 450X450px

Sommerens gaver

Den varme årstid byder på mange lejligheder til at vise sig fra sin gavmilde side - eller måske selv ønske sig noget. Her har vi samlet nogle af vores gavefavoritter - fra de smukke til de praktiske. 

Iskolde fristelser

Når temperaturen siger sommertøj og solbriller er det tid til is. Og hvorfor ikke lave dem selv? Her får du vores bud på sommerens lækreste isfristelser.

KK24 ESSENS Webbannere Tilbudsside 1568X520px

Nyt ESSENS

Sommermagasinet er landet, og i denne udgave hylder vi den danske sommer, og alt hvad der hører til. Du kan glæde dig til at finde lækre opskrifter på grill tilbehør, sommercocktails og lækre is. 

Rigtig god fornøjelse!