Velkommen

Idéer og inspiration

Velkommen til vores store inspirationsunivers, hvor du finder mere end 500 artikler, magasiner, videoer og lækre opskrifter. Alt indholdet udspringer fra vores passion for at lave mad, dække bord, gøre rent og give gaver. Vi elsker hverdagens små stunder, men nyder også at gøre os ekstra umage til årets højtider. Er der noget du mangler svar på, så spørg & få svar.

KK Essens3 500X700px Forside

Læs spændende og nyttige artikler

Styr på julemaden?

Den klassiske julemenu består ofte af sprød and, saftig flæskesteg, brunede kartofler og en sovs så tyk, at chipsene knækker. Den klassiske julemenu er dansk velsmag, når det er allerbedst. 

For at guide dig til en vellykket julemiddag, giver vi tips og tricks til bl.a. den sprøde and og de stressfrie kartofler. 

 

M Essens 3 2022 Side 22 Andesteg 800X800px

Et imponerende julebord

Julebordet danner rammen om årets hyggeligste måltid. Der skal være plads til både store armbevægelser, masser af mad og højt humør. Vores bud på årets julebord er holdt i smukke, blå nuancer med et touch af lyserødt og stilfuldt dækket med elegant dansk design.

En verden af cocktails

Er du på jagt efter en lækker cocktail, der kan imponere vennerne, kæresten eller svigermor? Så er du kommet til det rette sted. Vi elsker nemlig en veltillavet cocktail - uanset om den nydes inden, under eller efter et måltid.

Her finder du vores bedste opskrifter på cocktails både de søde, bitre og friske.

Fordyb dig i vores magasiner

Vi udgiver løbende en række magasiner for at dele vores viden og begejstring for de produkter, vi elsker mest. Vi hjælper, så du kan få succes, når du går i køkkenet, dækker bord og giver gaver til dem, du elsker.

Du kan altid finde det aktuelle magasin i vores butikker og vi sender det også med alle ordrer på kop-kande.dk. Klik på linket og se alle vores magasiner.

Essens 3

Kvalitetsoplevelser til feinschmeckeren

Femstjernet Gastro er et inspirationsunivers med fokus på lækre kvalitetsoplevelser i køkkenet. Universet henvender sig til hjemme-gourmeter og hobby-kokke, og til alle dem, der bare gerne vil have det bedste af det bedste.

M Essens 3 2022 Side 30 Krondyr 800X800px (1)