Velkommen

Idéer og inspiration

Velkommen til vores store inspirationsunivers, hvor du finder mere end 500 artikler, magasiner, videoer og lækre opskrifter. Alt indholdet udspringer fra vores passion for at lave mad, dække bord, gøre rent og give gaver. Vi elsker hverdagens små stunder, men nyder også at gøre os ekstra umage til årets højtider. Er der noget du mangler svar på, så spørg & få svar.

Star Fluted Christmas Bowl 50Cl.300 Dpi

Jul - traditionernes tid. Vi sætter fokus på det bedste ved årets hyggeligste årstid med skønne gaveidéer og dejlige traditioner. Læs magasinet her

Læs spændende og nyttige artikler

Fordyb dig i vores magasiner

Vi udgiver løbende en række magasiner for at dele vores viden og begejstring for de produkter, vi elsker mest. Vi hjælper, så du kan få succes, når du går i køkkenet, dækker bord og giver gaver til dem, du elsker.

Du kan altid finde det aktuelle magasin i vores butikker og vi sender det også med alle ordrer på kop-kande.dk. Klik på linket og se alle vores magasiner.

Essens 3

En verden af cocktails

Er du på jagt efter en lækker cocktail, der kan imponere vennerne, kæresten eller svigermor? Så er du kommet til det rette sted. Vi elsker nemlig en veltillavet cocktail - uanset om den nydes inden, under eller efter et måltid.

Her finder du vores bedste opskrifter på cocktails både de søde, bitre og friske.

Kvalitetsoplevelser til feinschmeckeren

Femstjernet Gastro er et inspirationsunivers med fokus på lækre kvalitetsoplevelser i køkkenet. Universet henvender sig til hjemme-gourmeter og hobby-kokke, og til alle dem, der bare gerne vil have det bedste af det bedste.

Femstjernet

Til hverdag og fest...

er Kop & Kande bedst. Vi giver dig de små gode råd, der gør hverdagen nemmere. Det kan være alt lige fra vores bedste food prep-tips til viden om skægtrimmere. Selvom vi elsker hverdagen, så er der altså noget helt særligt over højtiderne. Du kan hente vores skabeloner til gækkebreve eller læse, hvordan du får din and helt op at flyve juleaften.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få meget mere inspiration

Vil du have inspiration om nyheder, gode tilbud og gode råd? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.