Velkommen

Idéer og inspiration

Velkommen til vores store inspirationsunivers, hvor du finder mere end 500 artikler, magasiner, videoer og lækre opskrifter. Alt indholdet udspringer fra vores passion for at lave mad, dække bord, gøre rent og give gaver. Vi elsker hverdagens små stunder, men nyder også at gøre os ekstra umage til årets højtider. Er der noget du mangler svar på, så spørg & få svar.

M Essens 1 FORSIDE 2 2 AH

Læs spændende og nyttige artikler

Fordyb dig i vores magasiner

Vi udgiver løbende en række magasiner for at dele vores viden og begejstring for de produkter, vi elsker mest. Vi hjælper, så du kan få succes, når du går i køkkenet, dækker bord og giver gaver til dem, du elsker.

Du kan altid finde det aktuelle magasin i vores butikker og vi sender det også med alle ordrer på kop-kande.dk. Klik på linket og se alle vores magasiner.

Essens 3

Berusende bidder

Hvis du elsker cocktails lige så meget, som du elsker kage, er du kommet til det rette sted. Her får du her tre knivskarpe cocktailkager udviklet af kageblogger, Stine Carlsen.

En verden af cocktails

Er du på jagt efter en lækker cocktail, der kan imponere vennerne, kæresten eller svigermor? Så er du kommet til det rette sted. Vi elsker nemlig en veltillavet cocktail - uanset om den nydes inden, under eller efter et måltid.

Her finder du vores bedste opskrifter på cocktails både de søde, bitre og friske.

Kvalitetsoplevelser til feinschmeckeren

Femstjernet Gastro er et inspirationsunivers med fokus på lækre kvalitetsoplevelser i køkkenet. Universet henvender sig til hjemme-gourmeter og hobby-kokke, og til alle dem, der bare gerne vil have det bedste af det bedste.

Femstjernet

Til hverdag og fest...

er Kop & Kande bedst. Vi giver dig de små gode råd, der gør hverdagen nemmere. Det kan være alt lige fra vores bedste food prep-tips til viden om skægtrimmere. Selvom vi elsker hverdagen, så er der altså noget helt særligt over højtiderne. Du kan hente vores skabeloner til gækkebreve eller læse, hvordan du får din and helt op at flyve juleaften.

Kk Magasiner Topspot 1568X520px Essens07 2022 (1)

Lad optimismen blomstre. Nyd vores nye forårsmagasin. Læs her