KK47 Black FRIDAY
  • Delivery
    Altid gratis levering til butik
  • Click Collect
    Reservér online og hent i butik efter 2 timer
  • Return
    365 dages landsdækkende bytteservice

Mens du venter på Black Friday 2024

Planlæg dine køb til Black Friday, så du sikrer dig at få fat i de produkter, du drømmer om. Gå på opdagelse blandt vores kategorier, eller find inspiration i vores aktuelle magasin, som er fyldt med opskrifter, guides og ideer til julens hyggelige højtid. 

Er du allerede klar til at shoppe vores gode tilbud nu, kan du gå på opdagelse i vores aktuelle tilbudsavis.

Mangler du svar på noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bliv medlem af Klub Kop & Kande

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, så du kan komme forrest i køen til Black Friday. Du vil også altid modtage spændende tilbud, se håndplukkede nyheder og få mulighed for at deltage i konkurrencer om lækre gevinster. Så bliv medlem af Klub Kop & Kande og kom samtidigt forrest i køen til årets største shoppedag.

Som medlem bliver du en del af en eksklusiv klub, hvor du kan optjene point og få fede fordele. Alt sammen helt gratis.

Se alle vores medlemsbetingelser her.

Udfyld din e-mailadresse og følg vejledningen i tilmeldingsformularen.

Planlæg dit gaveindkøb

Få alle gaver i hus, når du kan spare mest. Hos Kop & Kande har vi et bredt udvalgt af gaver til alle i familien - uanset om du søger gaver til hende eller gaver til ham. Hvert år leverer vi tusindvis af julegaver, og derfor kender vi de populære ønsker, kategorier og mærker. 

Mangler du gaveinspiration? Vi guider dig til de mest populære gaver i 2023. Udforsk vores gaveunivers, hvor vi guider dig til gaveideer til ham, hende og alle andre.

Få gaveinspiration her

800X800px Panda (1)

Populære gaveidéer til boligen

Hos Kop & Kande har vi et væld af fine gaver til hjemmet. Uanset om du er på udkig efter en gave til dig selv eller en du har kær, kan du med garanti finde noget, der vil glæde. Måske du har set dig lun på en ny lampe, vase eller ur? Eller måske din støvsuger trænger til en udskiftning? Gå på opdagelse i vores mange muligheder fra populære brands som Georg Jensen og Bosch.

Tilbud på populære brands til Black Friday

800X800px Airfryer

Populære gaveidéer til køkkenet

Det er altid dejligt at modtage nye, lækre ting til køkkenet i julegave. Det gør ofte madlavningen en hel del sjovere. Vi er specialiseret i godt køkkengrej, og står derfor klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave, uanset om det er en ny blender, brødrister eller espressomaskine. Hos os finder du også et væld af tilbehør til dine nuværende maskiner. Udforsk blandt andet vores mange smagsvarianter til Sodastream eller tilbehør til Moccamaster.

Gå på opdagelse i vores mange kategorier