KK47 Black FRIDAY
  • Delivery
    Altid gratis levering til butik
  • Click Collect
    Reservér online og hent i butik efter 2 timer
  • Return
    365 dages landsdækkende bytteservice

Black Friday er ovre for denne gang...

…men det er de gode tilbud heldigvis ikke. Vil du gerne modtage spændende tilbud, se håndplukkede nyheder i kendt design og få mulighed for at deltage i konkurrencer om lækre gevinster?

bliv medlem af Klub Kop & Kande – og bliv en del af en eksklusiv klub, hvor du kan optjene point og få fede fordele. Alt sammen helt gratis.

Se alle vores medlemsbetingelser her.

Udfyld din e-mailadresse og følg vejledningen i tilmeldingsformularen.

Planlæg dit gaveindkøb

Få alle gaver i hus, når du kan spare mest. Hos Kop & Kande har vi et bredt udvalgt af gaver til alle i familien - uanset om du søger gaver til hende eller gaver til ham. Hvert år leverer vi tusindvis af julegaver, og derfor kender vi de populære ønsker, kategorier og mærker. 

Mangler du gaveinspiration? Vi guider dig til de mest populære gaver i 2022. Udforsk vores gaveunivers, hvor vi guider dig til gaveideer til ham, hende og alle andre.

Få gaveinspiration her

Mens du venter

Planlæg dine køb til Black Friday, så du sikrer dig at få fat i de produkter, du drømmer om. Gå på opdagelse blandt vores kategorier, eller find inspiration vores aktuelle magasin, som er fyldt med opskrifter, guides og ideer til julens hyggelige højtid. 

Er du allerede klar til at shoppe vores gode tilbud nu, kan du gå på opdagelse i vores aktuelle tilbudsavis.

Mangler du svar på noget, er du altid velkommen til at kontakte os.
Spørg & Få svar. 

Udforsk de mest populære brands til Black Friday

Hvad er Black Friday

Black Friday er en tradition, der stammer fra USA. Her refererer termen til fredagen efter Thanksgiving, som ofte ses som startskuddet til julehandlen. I forbindelse med julehandlens start har mange store amerikanske detailbutikker åbnet ekstra tidligt op og haft gode tilbud.

I 2013 begyndte danske butikker også at indføre Black Friday. Det store danske gennembrud for konceptet kom i 2015, da Black Friday slog rekorden for den største handelsdag nogensinde i Danmarkshistorien.

Hvornår er det Black Friday

Black Friday ligger altid fredagen efter Thanksgiving, hvilket også svarer til fredagen efter den fjerde torsdag i november hvert år:

I 2023 falder Black Friday d. 24 november

I 2024 falder Black Friday d. 29 november

I 2025 falder Black Friday d. 28 november

Kan det betale sig at vente til   
Black Friday?

Hvis du er vild med gode tilbud, kan det sagtens betale sig at vente til Black Friday. Hos Kop og Kande kan du nemlig spare helt op til 83% på mange kendte brands så som Royal Copenhagen, Södahl, Scanpan, Tefal, Södahl etc. og kvalitetsrigt isenkram.