KK Femstjernet Gastro Top Banner 02 Web 1568X520px

Femstjernet Gastro

Femstjernet Gastro er et inspirationsunivers med fokus på lækre kvalitetsoplevelser i køkkenet. Universet henvender sig til hjemme-gourmeter og hobby-kokke, og til alle dem, der bare gerne vil have det bedste af det bedste. Bliv klogere på godt køkkenudstyr og teknikker, og bliv i stand til at lave raffinerede retter derhjemme.

Kobber til kokken

Mange kokke foretrækker at arbejde med gryder og pander i kobber. Det smukke metal giver både et højt æstetisk niveau i køkkenet og nogle konkrete fordele, når der skal kæles for maden.

Scanpan Maitre D'

Maitre D'induction fra SCANPAN er en serie af elegant og funktionelt køkkenudstyr med en udvendig kobberbelægning, der holder dine pander og gryder smukke i årevis. Med den innovative 5-lags konstruktion får du en fremragende varmefordeling og perfekte resultater i køkkenet. Serien er udstyret med stålhåndtag, der forbliver kølige under madlavningen. Maitre D' virker på alle varmekilder, også induktion.

Fransk stil i køkkenet – og ved bordet
Kobber er lækkert at arbejde med og sender tankerne i retning af det franske landkøkken. Visuelt kan andre metaltyper, som stål og aluminium, ikke måle sig med kobber. Gryder og pander i det røde metal er derfor oplagt til servering direkte ved bordet. Du vælger selv, om du vil pudse metallet, så det skinner, eller lade det patinere for et mere råt og autentisk look.

Oplagt til fintfølende retter
Når du arbejder med kobber, vil du opleve, at metallet fordeler varmen jævnt i hele gryden – også op ad kanterne – og reagerer hurtigt på temperaturændringer. Det giver dig ultimativ kontrol i køkkenet. Den gode varmekontrol er tidsbesparende og gør kobbergryder oplagte til f.eks. chokoladetemperering og følsomme saucer.

Scanpan Maitred 535X720px
KK Gastro Floating Yaxell 600X600px

Yaxells japanske køkkenknive

Yaxell - når kun det bedste er godt nok. Yaxell Japan står bag RAN knivene, som anvendes af mange topkokke verden over. Yaxell knivene er produceret i Seki i Japan siden 1930, og design og finish er en æstetisk nydelse i sig selv. Knivenes kerne af det unikke japanske VG10 stål omsluttes på hver side af 34 lag - skiftevis hårdt og blødt - rustfrit stål og er indbegrebet af stolt traditionelt håndværk. Yaxell RAN knivene findes her på webshoppen og i udvalgte Kop & Kande butikker.

Scanpan - The Square

The Squrae bradepanden kan både bruges i ovn samt på komfur - også induktionskomfur.
Det betyder du først kan stege fx din steg i ovnen og herefter koge en sauce ind direkte i bradepanden.

Se mere i videoen herunder.

KK GASTRO 14

Produkterne fås i udvalgte butikker