Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

5-stjernet Gastro
Kvalitetsoplevelser til feinschmeckeren
5-stjernet Gastro

Femstjernet Gastro er et inspirationsunivers med fokus på lækre kvalitetsoplevelser i køkkenet. Universet henvender sig til hjemme-gourmeter og hobby-kokke, og til alle dem, der bare gerne vil have det bedste af det bedste.

Bliv klogere på godt køkkenudstyr og teknikker, og bliv i stand til at lave raffinerede retter derhjemme.

Produkterne fås i udvalgte butikker.

Scanpan TechnIQ

Scanpan TechnIQ, 5-stjernet Gastro

 

TechnIQ produkternes størrelse og udformning er defineret af det professionelle køkkens tilberedningsmetoder. Hver gryde og pande er ned til mindste detalje formgivet og konstrueret til at give optimal funktionalitet. TechnIQ er gryder og pander, der performer på professionelt niveau. Effektiv madlavning med sofistikeret kogegrej.

Scanpan TechnIQ Modern stegepande 30 cm

Scanpan TechnIQ Modern stegepande 30 cm

Spar
369,05 kr
Scanpan Stratanium bradepande 28x28 cm

Scanpan Stratanium bradepande 28x28 cm

Spar
400,00 kr
Scanpan Stratanium bradepande 33x33 cm

Scanpan Stratanium bradepande 33x33 cm

Scanpan HaptIQ

 

HaptIQ er en serie udviklet til den kræsne og krævende. Seriens blankpolerede overflade giver et helt særligt udtryk, og signalerer overskud og klasse. Serien er skabt med Stratanium+ belægningen, der er stærk og holdbar, og som samtidig er exceptionelt nem at rengøre på grund af non-stick belægningen. Stratanium+ belægningen møder kokkenes højeste krav til pandens stegeegenskaber.

Fiskars Norden Steel

 

Norden Steel serien fra Fiskars er inspireret af den nordiske natur og nordiske madlavningstraditioner. Serien er skabt af førsteklasses materialer og har en unik ThermiumTM mineralbehandling, der giver panden naturlige non-stick egenskaber og en smuk gylden farve. Norden Steel panden har en 3-lags konstruktion med en kerne af aluminium, som giver en jævn og effektiv varmefordeling.

Yaxell Ran

Yaxell Ran knivene er smedet i flerlags-stål efter en smedemetode, der sikrer styrke, skarphed og nærmest uendelig holdbarhed hvis kniven plejes. Knivene består af 69 lag stål, som skiftevis er blødt og hårdt rustfri stål, med en kerne af japansk VG10 knivstål. Metoden sikrer en hårdhed på 61 på Rockwellskalaen.
Håndtaget er skabt af en blanding af hør og harpiks, der sikrer mod åbninger mellem håndtag og stål. Materialet giver god hygiejne samt optimal styrke.