M 083421201232 20001203 Stegepande 20 Cm Scanpan

SCANPAN

SCANPAN fremstiller håndlavet kogegrej og køkkenudstyr, som er udført med traditionsrige håndværksteknikker. Det gør, at hver pande, gryde eller kniv er af den højeste kvalitet, som gør det til en fornøjelse at arbejde med SCANPAN i køkkenet.

Pander og gryder til alle formål

SCANPAN er eksperter i pander og gryder. Sortimentet spænder lige fra stegepander, bradepander, grillpander og wokpander til gryder og kasseroller i stål eller kobber.

Alle pander fra SCANPAN er ovnfaste, mens alle gryder er ovnfaste op til 260° grader. Det gælder også gryder med glaslåg og plasthåndtag.

Gå på opdagelse, og lad dig inspirere af de kendte serier som TechnIQ, Maitre D’, Classic eller CTX, som hver især gør madlavningen til en oplevelse udover det sædvanlige.

ScanPan Gryde

Scanpan på farten

Mangler du en god drikkeflaske at have med på farten? Så er Scanpans drikkeflasker helt fantastiske.

Drikkeflaskerne er super praktiske, og uanset om du er til kolde eller varme drikke, er den en genial rejsemakker. Drikkeflasken holder nemlig koldt i op til 24 timer og varmt i op til 12 timer

Scanpan Produktion 024

Produceret i Ryomgaard

Alle nonstick produkter fra Scanpan bliver lavet på deres egen fabrik i en lille by på Djursland kaldet Ryomgaard og disse produkter skal i gennem 8 par hænder, før de er klar til at blive sendt afsted.

Scanpan Produktion 086

Miljørigtig køkkenudstyr

Hos Scanpan handler det om at gøre en forskel såvel i køkkenet som for miljøet og derfor er deres støbte aluminiumsprodukter produceret af miljøvenligt, recirkuleret aluminium. 

Scanpan Produktion 032

Verdensførende producent

Samtidig er de en af verdens førende producenter af non-stick produkter og har gennem mere end seks årtier produceret dansk køkkenudstyr af højeste kvalitet og holdbarhed.

Bæredygtig i produktion

Scanpan anvender 100 % recirkuleret aluminium – aluminium som før har tjent som sodavands- og øldåser, cykelstel eller måske noget helt tredje. Kombineret med produkternes lange levetid bidrager brugen af genbrugsaluminium til at mindske den samlede CO2-belastning.

KK Scanpan Brand Site Beargerdygtigt 3 Images 800X800px 01 1
KK Scanpan Brand Site Beargerdygtigt 3 Images 800X800px 01 2

En del af vores Femstjernet Gastro univers

Knivskarp kvalitet

Med knive fra SCANPAN får du kvalitet fra øverste køkkenskuffe, som er fremstillet i tysk stål. Knivserien Classic er fuldsmedet og med særlig slibning, som giver optimal skarphed. God vægtfordeling og balance med ergonomisk håndtag sikrer et godt greb.

Scanpan Maitre D'

Dansk håndværk siden 1956

SCANPAN blev etableret i 1956, og lige siden har de inspireret til madglæde i køkkenet. Virksomheden er 100% danskejet og producerer i Danmark. I Ryomgaard på Djursland. Her bliver de gamle håndværksdyder holdt ved lige.

Godt håndværk og tæt samarbejd

Kombinationen af godt håndværk og tæt samarbejde med de dygtigste kokke gør, at du kan få det bedste frem i råvarerne, du bruger i madlavningen. Kærlighed og respekt for det gode håndværk sikrer nemlig, at du får knive, gryder og pander fra SCANPAN, som fremmer madglæden.