KK Madglad Topbanner Bacon 700X460px

Kødets eget krydderi

Bacon gør alting bedre. Det er videnskabeligt bevist. Dyk ned i en verden af bacon og lad dig inspirere til helt nye måder at bruge den ædle udskæring på. 

Is møder gris

Salt supplerer sødt fantastisk. Så selvom det lyder lidt spøjst, så er bacon og is en lækker kombination. Her får du vores bud på en nem og velsmagende baconis. 

Sådan gør du:

1. Steg 5 skiver bacon sprødt og hak dem i små stykker.
2. Bland 1,5 dl mælk, 2,5 dl piskefløde og dit hakkede bacon. Lad det hvile lidt. 
3. Pisk nu 3 æggeblommer og 160 sukker godt sammen. 
4. Herefter varmer du mælk, fløde og bacon op til kogepunktet i en gryde.
5. Hæld det ud over æggeblandingen, mens du rører. 
6. Har du en ismaskine, hælder du blot blandingen heri og lader den klare resten. Ellers sæt skålen i fryseren, mens du rører i isen hver halve time. 

Is Møder Gris 500X700

Sådan tilbereder du det perfekte stykke bacon

På panden

Tag baconen ud af køleskabet et kvarter før stegning. Læg strimlerne på en kold pande uden overlap. Tænd for varmen og steg, indtil baconen er gyldent. Læg de stegte stykker på køkkenrulle, så overskydende fedt samles op. Det gør din bacon mere sprød og lettere. 

I ovn

Forvarm ovnen til 200°C. Placér baconstrimlerne på et stykke bagepapir og bag dem i 12-15 minutter. Husk at lægge det færdigstegte bacon på et stykke køkkenrulle, ligesom når du steger. 

Udforsk andre Madglad temaer