Avocado, ost & bacon-hapsere

Baconhapser Essens2 Side22

Forestil dig at bide ned i en knasende, gylden bold af flødeost, avocado og sprød bacon. Man kan næsten smage lykken, der spreder sig i kroppen. Disse hapsere er perfekte som appetizers til festen. 

Information

Antal
20 stk.

Sådan gør du

Steg 250 g bacon og lav det til krymmel.
Pisk 200 g flødeost et par minutter med elpisker.
Tilsæt 200 g revet cheddar, et hakket rødløg, hakket jalapeno efter smag, en teskefuld hvidløgssalt, lidt peber og en skefuld limesaft.
Bland det hele godt sammen. Tilsæt nu 1 stor avocado i tern. Mix det hele forsigtigt sammen og lad det hvile i en time.
Forbered i mellemtiden paneringen. Put 2 dl mel i en skål.
Pisk 2 dl kærnemælk og et æg i en anden skål.
I en tredje skål hælder du en god portion rasp.
Tag nu osteblandingen ud og lav små bolde, som du panerer og køler i fryseren en time.
Til sidst steger du boldene i rigeligt olie ved høj varme. Vend dem ofte.
Når de er gyldne, tager du dem ud og placerer på lidt fedtsugende papir.

Prøv en af vores andre opskrifter, hvis du er lige så madglad for bacon som os!