Jubilaeumgave

Jubilæum

Har du en kollega, en ven eller et familiemedlem, der snart har 10-års jubilæum, 25-års jubilæum eller sågar 40-års jubilæum - og mangler du en god portion inspiration til den helt perfekte gave? Vi har samlet en masse gode bud på en personlig jubilæumsgave. Et jubilæum er en stor begivenhed, og derfor er det vigtigt at ramme plet med gaven! 

Jubilæumsgaver på budget

KK Web Garder Test 03

En jubilæumsfigur til jubilaren!

Kay Bojesens smukke figurer er et oplagt gavevalg, og de fine jubilæumsudgaver kan ikke kun understrege den store dag, men også pynte mange år i hjemmet hos jubilaren. 

Glæd dagens hovedperson

Hvem er jubilaren? Er personen mon en sand bageentusiast? Eller måske er dagens hovedperson en vin connaisseur? Vi har her samlet forskellige, personlige gaveidéer til jubilaren. 

1583X520rc

Få levering i aften

Er du i sidste øjeblik med jubilæumsgaven, så hjælper vi gerne. Vi tilbyder nemlig levering samme aften med Burd i udvalgte postnumre, hvis du bestiller inden kl. 13 på hverdage.

Populære mærker til jubilaren

Mangler du mere inspiration til den rette jubilæumsgave? Så kunne et kig her være godt givet ud. Vi har samlet en række kendte brands, der er mestre i at give os smukke og tidløse designs, når det kommer til bolig- og køkkenprodukter.

Inspiration til fejring af jubilaren

Nu er den perfekte jubilæumsgave fundet, men selve fejringen af jubilaren må vi ikke glemme! Derfor har vi fundet en genial kageopskrift samt en lækker, frisk drink at skåle med, når der skal ønskes tillykke med jubilæet.  

Giv et stjernetegn i gave

Kähler har lavet serien Astro, der består af skulpturelle fortolkninger af stjernetegnene. Vil du gerne give en personlig gave, kan du her finde jubilarens stjernetegn, som kan stå fremme på hylden og beundres år efter år.