Gaveidéer - Rosendahl

Rosendahl

Siden 1984, hvor Rosendahl første gang så dagens lys, har navnet været forbundet med funktionelt, dansk design. I dag, knap 40 år efter, er de fortsat kendt og elsket verden over for deres høje kvalitet, som tåler hverdagens brug. Rosendahl er indbegrebet af skandinavisk design - gå på opdagelser i vores store sortiment her.

Enkelt og funktionelt

Rosendahl er dansk design, der tåler at blive brugt – hver dag. Sådan er det med alle Rosendahl-design. Og er der én serie, der i sandhed indrammer det mantra gennem hele kollektionen, så er det den klassiske Grand Cru-serie.

RÅ af Jesper Vollmer

RÅ-serien fra Rosendahl handler om gode køkkenredskaber med fokus på det gode greb. Alle produkterne er udført i kvalitetsmaterialer - blandt andet det smukke gennemfarvede asketræ.

ROS 25344 01
ROS 20722 Preparing Blue Berries
ROS 26300 20840 20842 20850 01
Melodia (2)

Genanvendelse og ansvarlig produktion

En stor del af Rosendahls DNA er ikke kun at skabe tidløse klassikere, men også at forny dem, så de følger med tidsånden og den verden, vi lever i. Et godt eksempel er den smukke og funktionelle urtepotte fremstillet af genanvendt plast fra danske husholdninger, indsamlet, forarbejdet og fremstillet i Danmark.