Den simple og klassiske: Kir Royale

Kir Royale ESSENS 3 SIDE45

Information

Antal
1 drink

Sådan gør du

Fyld dit afkølede champagneglas i tulip form op med solbærlikør og top med champagne.
Tip Som pynt til cocktailen kan du bruge friske bær (hindbær, solbær eller brombær) i glasset eller lave en citron twirl som pynt på kanten.

Sådan sabler du din champagne

1. Vælg en flaske med masser af tryk i, f.eks. ægte champagne, cava eller mousserende vine fra Frankrig

2. Sørg for at flasken er godt nedkølet. Læg den evt. i fryseren 5 minutter før sablingen.

3. Brug et tungt redskab, f.eks. en champagnesabel.

4. Fjern al folie og papir samt det lille metallåg.

5. Find kanten, hvor flasken er samlet og kør sablen op langs kanten i et enkelt hug. Du behøver ikke gøre det hårdt, da det er trykket i flasken, der gør arbejdet. 

Find flere opskrifter på boblende cocktails