Breakfast Setting White Fluted Blue Fluted Mega Blue Fluted Plain 300 Dpi

Royal Copenhagen

Gennem mere end to århundreder er nye kapitler blevet skrevet i historien om Royal Copenhagen. Kapitler, der fortæller historier om en stolt arv og inspireret innovation. Om utrættelig entusiasme, sirligt håndværk og et ønske om at ære og genfortolke en stolt arv. 

Udforsk de mest populære stel

Gå på opdagelse i de smukke stel fra Royal Copenhagen

Serier

En passion for blå siden 1775

Med inspiration fra Østens stolte håndværkstraditioner og kinesiske mønstre blev Royal Copenhagens første Musselmalede design bragt til live i 1775. Stel nr. 1 eller bedre kendt som Musselmalet. I dag, selv 240 efter, kan du stadig få fingrene i det dragende stel, som fremgår tro mod den originale stil. Hvert stykke er mærket med et ’1’ på bagsiden.

En hyldest til Blå Mega Riflet

Mega Rose fortolker de velkendte, håndmalede dekorationer fra Blå Mega Riflet med sprøjtemalede toner og blomstrende roser. Særkollektionen er en hyldest til Blå mega Riflet i anledning af stellets 20-års-jubilæum i 2020. 

Kunsten at male i hånden

Når du står med en færdig kop eller tallerken har den allerede passeret op til 30 hænder. Nogle gange tager processen kun få måneder, men den er baseret på erfaringer og traditioner, der går mere end 240 år tilbage. Vidste du, at det tager 4 år at blive 'blåmaler' for Royal Copenhagen?

Siden begyndelsen og frem til i dag har Royal Copenhagen produceret mere end 1.500 forskellige former for tallerkener, kopper og kander. Hvert eneste stykke er sirligt malet i hånden og kræset om ned til mindste detalje.

RC Kunsten At Male I Haanden 800X800px
RC Kunsten At Male I Haanden 800X1000px