17433 Env 1 2102

Luigi Bormioli

Med glassene fra Luigi Bormioli får du traditioner, kvalitet og elegance på bordet. I 1973 lancerede de Italiens første krystalglas, som også blev verdens første blyfri glas. Siden har Luigi Bormioli været kendt for flot design, godt håndværk og moderne teknologi. 

Traditionelt håndværk og moderne teknologi

Glassene fra Luigi Bormioli dækker alle behov. Vandglas, rødvinsglas, hvidvinsglas eller champagneglas. Udvalget spænder bredt, og fælles for glassene er, at de er fremstillet uden bly med moderne teknologi.

Luigi Bormioli har nemlig med sin nye glasteknologi fremstillet den modstandsdygtige og holdbare glasmasse, der hedder SON.HYX®, som er fuldstændig transparant.

Hvad er du på jagt efter?

Luigi Rødvinsglas (1)

Iltning direkte i glasset

Er du på udkig efter rødvinsglas, der er elegante og praktiske, er rødvinsglassene fra Luigi Bormioli oplagte. Der er kælet for mindste detalje, og de har masser af æstetik og kvalitet, der holder.

 I Aero-serien er glassene lavet med indvendig spiral, som forstærker svingningerne, når vinen slynges rundt. Det ilter vinen direkte i glasset, som øger smagsoplevelsen på blot 15 sekunder.

Luigi B VINEA Famiglia

Det rigtige glas til rette vin

Glassene i Atelier-serien fra Luigi Bormioli er skabt til at få det bedste frem i din vin. Det gælder, uanset om det er rødvin, hvidvin eller champagne. Med sit moderne design er det glas, der er skabt til vinelskere til både professionelt og privat brug.

Den tydelige skænkelinje indikerer, hvor meget glasset skal fyldes. Derudover er glassene fremstillet, så de passer til den druesort, vintypen har. Det sikrer de bedste betingelser for optimale smagsoplevelser.

Facetslibning med klassisk glasrelief

Incanto-serien fra Luigi Bormioli består af både store og små rødvinsglas. Desuden kan du supplere med et vand-/whiskyglas, der matcher, så du får den rette borddækning.

Fælles for Incanto-serien er, at det ultraklare glas giver et eksklusivt udseende, som på trods af sin lave vægt har stor holdbarhed. Der er er nemlig hele 25 års garanti på skår på kant og fod samt misfarvning og skygger ved brug i opvaskemaskinen (max 55 °C).

It's cocktail time

Bach Cocktailglas Vintage 12992 02
Bach Martiniglas 10951 01
Bach Cocktailglas Retro 12940 02

Klokken er tid til gin

Når klokken slår gin o’clock, er det selvfølgelig vigtigt, at du har is, gin og opblanding. Det er et must. Men næsten lige så vigtigt er det, at der er plads til det hele i glasset – og det er der altid med ginglassene fra Luigi Bormioli.

Udforsk ginglassene fra Luigi Bormioli, hvor serierne Mixologi, Diamante Bach og Roma alle har forskellige elegante design, hvor der er god plads til både gin, is og garniture.

KK34 1080X1080 Luigi Bormioli Drink