Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Husets hjerte

 

Samtalekøkkenet er ikke blevet et hit uden grund. Køkkenet er bare et helt fantastisk sted at samles. Om gode samtaler, gode grin og gode vine. Og naturligvis om madlavning. For det er bare lidt mere hyggeligt at gøre ting sammen. 

4 gode grunde til at tage børnene med i køkkenet
Tid til snak
Bekæmp kræsenhed
Gør matematik til en leg
Boost selvtilliden
Vidste du?
Skagerak by Trip Trap Dania stol i eg

Skagerak by Trip Trap Dania stol i eg

Fiskars Essential skrællekniv Y-formet

Fiskars Essential skrællekniv Y-formet

GEFU multiskærer Rapido

GEFU multiskærer Rapido

Simremad er hyggemad

Simremad kræver lidt ekstra af tålmodigheden, men det er superhyggeligt at lade maden tage den tid, den tager. For imens den simrer, kan man jo slå sig ned omkring køkkenbordet og nyde et glas vin og en god snak, mens man dufter til herlighederne. Vi sætter fokus på retter med saft, kraft og masser af smag.

3 gode simreråd
Brun grøntsagerne
Servér grøntsager til
Pas på med salt

 

Hos Kop & Kande elsker vi at tænde op i grillen og flytte madlavningen udendørs. Selv om sommeren går på hæld og aftnerne bliver kortere, behøver man ikke at pakke grillen væk. En ny grillsæson er over os, hvor simremad er i højsædet. Aftenmaden kan nemlig sagtens simre udendørs - og ved at bruge grillen får man også foræret muligheden for at tilføre et strejf af røg til simreretten. Støbejern er skabt til at tåle høje varmegrader og derfor er det oplagt at sætte støbejernsprodukter på grillristen. En støbejernsgryde forbliver varm længe efter, at den er taget af blusset.