
Mangler du en julegave? Din lokale butik holder åbent helt frem til jul.
Mangler du en julegave? Din lokale butik holder åbent helt frem til jul.

Hvordan laver man den perfekte hjemmelavede pasta, og kan det overhovedet betale sig at investere sin dyrebare tid i projektet?
Mange taber pusten, når de tænker på at skulle lave pasta fra bunden. Men det er ganske uden grund. Det er hverken svært eller synderligt tidskrævende, og resultatet bliver utrolig lækkert.
Bevares, det tager længere tid end at åbne en pose færdigkøbt, men processen med at ælte, forme og tilberede pasta som en ægte italiener er til gengæld meget sjovere. Og faktisk ret afstressende, hvis du spørger os.


I denne udgave af Femstjernet Gastro sætter vi fokus den italienske
nationalret, der vækker glæde i både hverdagskøkkenet og på
Michelin-restauranter over hele verden. Prøv kræfter med at lave din egen hjemmelavet Ravioli med ricotta, svampe og trøffelolie.
