Udforsk det avancerede kageudstyr
Det avancerede bageudstyr er rart at have, men ikke nødvendigt for at lave mesterkager. Bageudstyret gavner dig, der gerne vil hæve niveauet fra simple bradepandekager til kager, du kan præge med dekorationer og kreative udformninger. Redskaberne hjælper dig hovedsageligt, hvis du befinder dig i det søde køkken.
- Termometer: Nødvendigt for at temperere chokolade
- Minihakker: Hak nemt nødder og lignende
- Udstikkere: Lav alt fra småkager og mørdej til marcinpanstykker
- Silikoneform: Støb mousser eller form chokoladeskaller
- Kageplast: Gør dine kager skarpe eller leg med at lave chokoladepynt
- Måleskeer: Afmål nøjagtigt
- Paletkniv: Udglat cremer og mousser eller løft dine kagestykker
- Sprøjteposer: Sprøjt flødeskum eller mousser på kager
- Tyller: Lav flotte dekorationer på dit bagværk