Grillede kammuslinger med smørdampet blomkål

Forretter 1200X364px Kammuslinger

Information

Antal
4 personer
Grilltid
35 minutter

Sådan gør du

Tænd grillen på 200 °C.
Fjern alle blade fra blomkålen, og skær stokken af. Smør et grillfast fad/gryde, og placer blomkålen i fadet.
Drys blomkålen med salt, og hæld så vand og det smeltede smør over.
Riv citronskal over blomkålen, og læg til slut kviste af estragon på.
Dæk fadet med sølvpapir.
Bag blomkålen i 35 minutter på grillen ved indirekte varme.
Tip Blomkålen er færdig, når du kan stikke en kniv i blomkålen uden for stor modstand.
Vend blomkålen ud på et skærebræt, og frigør de små buketter.
Pensl kammuslingerne med smagsneutral olie, og grill dem ved høj varme i 2 minutter på hver side.
Anret forretten ved at smøre en spiseskefuld yoghurt i en cirkel på en tallerken.
Fordel 5 buketter blomkål ovenpå yoghurten og derefter 3 kammuslinger.
Pynt med stenbiderrogn, revet citronskal og tallerkensmækkere.

35 minutter i køkkenet med Pillivuyt

Pillivuyt er ægte fransk porcelæn, som hovedsageligt bliver produceret med afsæt i gamle håndværksmæssige traditioner. Vi indbyder til let og lækkert sommermad med Pillivuyt. Kom med i køkkenet, hvor vi laver mad på kun 35 minutter. 

Opskrifter