Røremaskine: Din bedste ven i køkkenet

En røremaskine er det ultimative redskab i køkkenet. Udover at være perfekt til bagning kan køkkenmaskinen bruges til andre formål som kødhakker, ismaskine, pastamaskine og rivejern. Vi klæder dig på til at vælge den rette køkkenmaskine.

5011423191355 KVL6170.S KENWOOD CHEF ELITE XL 135 1
Røremaskine

Stort udvalg af røremaskiner

Køkkenmaskiner er en stor hjælp i køkkenet, som giver dig mulighed for at udfolde dine kulinariske evner. Samtidig er det en økonomisk og pladskrævende investering, hvorfor det er vigtigt, at du kender dine behov, så du vælger den rigtige køkkenmaskine.

Amatørbagerens bedste hjælper

Elsker du at bage, bliver røremaskinen hurtigt din bedste ven. En røremaskine er både tidsbesparende, og så klarer den det hårde arbejde med at ælte, blande eller mixe. Når du bager brød, bliver dejen aktiveret mere effektivt, som giver et bedre resultat.

De fleste røremaskiner fås både med piskeris, dejkrog og fladpisker, som gør det muligt at lave stort set alle slags brød, kager, mousser og meget mere.

Få opskrifter på kager og sødt

Køkkenmaskine til mange formål

Udover at røremaskinen er god til bagning, kan du også bruge den til andre opgaver. Du kan nemlig købe tilbehør som råkostjern, kødhakker, minihakker eller udstyr til at lave hjemmelavet pasta eller is.

Vær dog opmærksom på, at det varierer fra maskine til maskine, hvilket udstyr du kan tilkøbe – her kan du se, hvad du kan få med til en røremaskine fra Kenwood:

Kenwood tilbehør: Få mere ud af din røremaskine!
Kenwood

Vælg den rigtige røremaskine

Når du skal vælge røremaskine, skal du kende dine behov. Skal skålen eksempelvis tåle at gå i opvaskemaskinen? Hvor ofte skal du bruge den? Hvor meget plads har du? Og har du nogle ønsker til effekt eller design?

Hvis din røremaskine skal bruges til at lave brød flere gange i ugen, kan det være en god idé, at du køber en større og stærkere røremaskine, end hvis du blot bruger maskinen til at lave kage og lignende, hvor belastningen er mindre.

Læs også: Hvilken juicemaskine skal jeg vælge?

Ikoniske røremaskiner fra KitchenAid

Du er sikkert stødt på de ikoniske røremaskiner fra Kitchenaid, som både har et retro og tidløst look og fås i alle tænkelige farver. Med 100 års erfaring kan du være sikker på, at funktionalitet, kvalitet og brugervenlighed er i top.

Røremaskinen fra KitchenAid fås i fire størrelser, med motorer på mellem 250 og 500 watt, samt en kapacitet fra 3,3 liter til 6,9 liter og op til 10 hastigheder. Den leverer flotte resultater og er eminent til at mixe, piske og blande kagedej, marengs, flødeskum. Det er et godt valg for dig, der bager brød engang i mellem og ønsker en maskine med et bredt sortiment af tilbehør til at løse alverdens discipliner i køkkenet med.

Kraftfuld røremaskine fra Kenwood

Med en røremaskine fra Kenwood får du en motor på hele 1200 watt, som giver en stor kapacitet. Du kan vælge mellem mere end 25 muligheder for ekstra tilbehør, så du kan få en alt i én-køkkenmaskine.

Røremaskinerne fra Kenwood er skabt til dig, der ofte bager og har brug for en kraftfuld maskine. Den stærke motor gør, at det er en lidt større og tungere maskine, som kræver god bordplads, så du undgår at bakse den ind og ud af køkkenskabet.

Kenwood Lyserød

Opskrifter du kan lave på din røremaskine

Det bliver bare nemmere med en røremaskine, uanset om du skal lave kage, dessert eller hjemmelavede boller. Her er blot et udpluk af nogle af de opskrifter, du kan lave:

    • Brød og boller

Overlad æltearbejdet til køkkenmaskinen, som giver et bedre resultat, fordi dejen bliver luftig og aktiveret:

Surdejsbrød / Rosmarinbrød / Rugbrød med chiafrø / Squashbrud

    • Kager og sødt

Skal du bage klassekage eller får gæster, bliver det let som en leg med en røremaskine:

Chokoladekage med kaffe / Chokoladekagetal / Fastelavnsboller / Macarons

Copy Space Ingredients Cookies (1)
Talkage 2 (1)

Spørg & Få Svar

Har du fået smag for de utallige muligheder, der er med en røremaskine? Det kan vi godt forstå – det er en fantastisk hjælper i et køkken, og vi demonstrerer det gerne for dig.

Har du spørgsmål til, hvilken maskine du skal vælge, er du velkommen til at besøge din nærmeste Kop & Kande. Her står vores faguddannede personale klar til at svare på dine spørgsmål, så du kan være sikker på, du vælger den rette køkkenmaskine til dine behov.