Hvad skal jeg have med på picnic?

Når solen melder sin ankomst, gælder det om at nyde vejret. At drage ud i naturen med en picnickurv under armen er en nem og billig måde at gøre det på. Vi har samlet en huskeliste til en skøn picnictur i naturen.  

Sodahl Tæppe Pude 700X460px
Sodahl Tæppe Strand 700X460px

Det essentielle picnicsæt

Når du skal på picnic, skal du først og fremmest huske service og servietter. Især service i plast er oplagt til din picnictur, da det er lettere at transportere end porcelæn, og så undgår du at bruge engangsservice.

Derudover er det altid en god idé at have skraldeposer med til affaldet, så du hurtigt har mulighed for at rydde op. Husk også et tæppe og puder så I kan sidde blødt og skabe en hyggelig stemning.

Mad til picnicturen

Det kan være vanskeligt at finde ud af, hvilket mad du skal pakke picnickurven med. Med den rette opbevaring til maden er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan medbringe i naturen. Du kan eksempelvis pakke din mad i to-go bokse, som er nemme at transportere og lette at rengøre.

Scanpan Koelige Drikkevarer 800X800px

Hold drikkevarerne kolde

Når du er ude i sommervarmen og trænger til noget koldt at drikke, er det rart at have iskolde drikkevarer ved hånden. Her er det en god idé at pakke drikkevarerne ned i en køleboks med is eller køleelementer, så de holder sig kolde hele dagen. Er du mere til de lune drikkevarer, er det oplagt at medbringe en termoflaske, så du kan nyde en kop kaffe eller te.

Morsoe Balcone 800X800px

Grill i det fri

Hvorfor ikke kombinere picnictur og grillaften? Med en engangsgrill eller grill to-go er det nemt at grille i naturen. Det eneste, du skal sørge for, er at pakke maden, som skal grilles. Husk dog altid at finde ud af, hvor det er tilladt at grille i din kommune, inden du tænder grillen.

Sodahl Tæppe Bakke 800X800px

Nem mad til de små

Har du børn med på din picnictur, er det naturligvis en god idé at medbringe mad, der er nemt at spise. Du kan lave pizzasnegle eller pølsehorn, som altid er et hit blandt børnene – og så er de til at spise, uden børnene spilder. Et godt fif er, at du medbringer viskestykker på din picnictur – det kan eksempelvis være til indpakning af brød.

4 lækre ideer til picnickurven

Spørg & Få Svar

Har du spørgsmål til, hvordan du skaber den bedste picnictur i det fri, er du altid mere end velkommen i din nærmeste Kop & Kande-butik, hvor vores faguddannede personale står klar til at hjælpe.

 

Find din lokale Kop & Kande

Hamlet Scanpan Picnic 1568X520px