Picnic I Det Fri 1492X452.JPG

Hvad skal jeg have med på picnic?

Når solen melder sin ankomst, gælder det om at nyde vejret. At drage ud i naturen med en picnickurv under armen er en nem og billig måde at gøre det på. Vi har samlet en huskeliste til en skøn picnictur i naturen.  

Picnic 1 JPG.
Picnic 5 JPG.

Det essentielle picnicsæt

Når du skal på picnic, skal du først og fremmest huske service og servietter. Især service i bambus er oplagt til din picnictur, da det er lettere at transportere end porcelæn, og så undgår du at bruge engangsservice.

Derudover er det altid en god idé at have skraldeposer med til affaldet, så du hurtigt har mulighed for at rydde op. Husk også et tæppe og puder med et aftageligt betræk, der kan vaskes, når du kommer hjem.

Mad til picnicturen

Det kan være vanskeligt at finde ud af, hvilket mad du skal pakke picnickurven med. Med den rette opbevaring til maden er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan medbringe i naturen. Du kan eksempelvis pakke din mad i to-go bokse, som er nemme at transportere og lette at rengøre.

Piicnic 5 JPG.

Hold drikkevarerne kolde

Når du er ude i sommervarmen og trænger til noget koldt at drikke, er det rart at have iskolde drikkevarer ved hånden. Her er det en god idé at pakke drikkevarerne ned i en køleboks med is eller køleelementer, så de holder sig kolde hele dagen. Er du mere til de lune drikkevarer, er det oplagt at medbringe en termoflaske, så du kan nyde en kop kaffe eller te.

Spørg & Få Svar

Har du spørgsmål til, hvordan du skaber den bedste picnictur i det fri, er du altid mere end velkommen i din nærmeste Kop & Kande-butik, hvor vores faguddannede personale står klar til at hjælpe.

 

Find din lokale Kop & Kande