Gifting Alphabet Mugs Blue Fluted Mega Vase 300 Dpi 1568X520px

Gaver til konfirmanden

Konfirmationen er en stor festdag, hvor vi fejrer, at et ungt menneske træder et skridt ind i de voksnes rækker, og hvor en ny spændende tid venter forude.

Denne helt særlige milepæl fortjener en personlig og mindeværdig gave. Derfor har vi samlet en masse inspiration, så du kan finde den helt rigtige gave, som med garanti vil imponere den unge konfirmand.

Op til en stor fest som konfirmationen er der utrolig meget planlægning med pynt, borddækning og praktiske forberedelser. Næsten så meget, at man helt kan glemme at finde den rigtige gave til hovedpersonen.

Heldigvis er vi eksperter i at finde den helt rigtige gave. Vi har samlet vores bedste bud på gode gaver fra populære mærker til konfirmanden. 

5705140742197 1066080 RC Bonboniere Skaermlilje 7 Cm V1 Fritlagt 450X450px

Elegant opbevaring

En bonbonniere er en fantastisk gaveidé, hvor der kan gemmes flotte smykker og små overraskelser. Bonbonnieren er smuk som pynt på natbordet eller kommoden i ungdomsværelset.

Konfirmationsgave Kay Bojesen 1568 520Px

Få levering i aften

Er du i sidste øjeblik med konfirmationsgaven, så hjælper vi gerne. Vi tilbyder nemlig levering samme aften med Burd i udvalgte postnumre, hvis du bestiller inden kl. 13 på hverdage.

Et stel for livet

Populære mærker til konfirmanden

Gå på opdagelse blandt hundredvis af mærker i din lokale Kop & Kande og på kop-kande.dk.

Til den kommende hjemmebarista

Er konfirmanden vild med en god iskaffe, espresso eller kaffe latte, uden helt at have bevæget sig rigtigt ind i kaffeverdenen? Vi har samlet nogle gode gaveidéer, så konfirmanden kan få en flot kop kaffe og blive en dygtig hjemmebarista.