2073 FSC Undefined Chresten Sommer 12

Spring Copenhagen

Spring Copenhagen er dansk design, når det er bedst. Gode fortællinger, god kvalitet og godt håndværk mixes til en cocktail af brugbart og tidløst design, der samtidig prissættes overkommeligt, så de fleste mennesker kan få glæde af dem. Gå på opdagelse i en verden af glade designobjekter, der har rødder i skandinavisk designtradition.

2068 FSC Mini Jumper, Rose Pink Mencke&Vagnby 4
8003 FSC Winking Mencke&Vagnby 6
2053 FSC Undefined Chresten Sommer 7

Søde og legende trædyr

Du kan kende de søde træfigurer fra Spring Copenhagen på den unikke streg. En streg, der gør det svært ikke at smile og som giver glade minder om barndommen. I kollektionen finder du både kæledyr og vilde dyr, der alle har potentialet til at blive nye klassikere.

Mød blandt andet klassikerne Happy og Lucky. Den søde hund og glade kat, der med tiden har fået hvalpe og killinger. Happy består af 31 dele, du løbende kan bevæge og dreje. Designet gør det muligt at skabe nye udtryk, og derfor får du med Happy ikke bare en ny bedste ven, men også et design, du løbende kan personalisere, så udtrykket er unikt for dit hjem.  

Spring Copenhagen blev skabt i 2015 og har siden lanceret en række skønne designs i samarbejde med forskellige designere - måske mest kendt er Chresten Sommer, som står bag et utal af de forunderlige trædyr.

Målet er at skabe produkter, der har potentialet til at blive nye klassikere, der ældes med ynde og går i arv gennem generationer. Simple, tidløse og funktionelle produkter, designet af berømte, glemte, ukendte og upcoming designere. 

10122021 SS2022 Springcph Studio12247
2010 HAPPY Chresten Sommer 13

Vi leverer din pakke allerede i aften

Vidste du, at vi tilbyder levering samme aften med Burd i udvalgte postnumre? Få leveret dine designfavoritter fra Spring Copenhagen allerede i aften.
  • Delivery
    Altid gratis levering til butik
  • Click Collect
    Reservér online og hent i butik efter 2 timer
  • Return
    365 dages landsdækkende bytteservice
Design Uden Navn (5)

En gave fra hjertet

Skal der være fest? Så la' der være fest! Det kan være svært at finde den helt rigtige gave. Giv en gave, der ældes med ynde og kun bliver smukkere med årene. En gave fra Spring Copenhagen er en gave fra hjertet, der vil bringe smil og glæde i mange år.