Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Hyggestunder
Små øjeblikke af lykke og glæde, hvor tiden går i stå, og der er ro til bare at nyde nuet og være til stede. Alene eller sammen med dem, du holder allermest af.

Udlændinge kan ikke udtale det, og selvom vi i Danmark er verdensmestre i det, er det faktisk heller ikke helt nemt for os at levere en entydig oversættelse af ordet. For fænomenet hygge dækker over mange ting – fra tændte stearinlys og morgenmad på sengen til ild i pejsen og tykke sweatre – og er mest af alt en følelse.

Hygge er en fastforankret del af den danske kultur og det danske ordforråd, og selvom vi måske ikke er i stand til helt at forklare det, er ingen i tvivl om, hvad det betyder. ”Hygge er den følelse, du får, når du putter dig i sofaen sammen med én, du holder af, med varme uldsokker på foran pejsen, når det er mørkt, koldt og stormfuldt udenfor”, skriver den danske forfatter Meik Wiking i sin bog ’Den lille bog om hygge’, der er oversat til et utal af sprog og har været nummer 1 på New York Times’ bestseller-liste. Og det siger lidt om, hvor populært fænomenet ’hygge’ er – også uden for Danmarks grænser.

10 idéer til en hyggelig søndag
Bag med sæsonens frugter
Sylt havens lækkerier
Hop i vandpytter
Pluk blomster i grøftekanten
Invitér til kaffe i haven
Spil et brætspil
Læs højt fra yndlingsbogen
Tag på picnic
Servér mimosa til brunch
Forkæl dig selv

 

Aaaaahhhhh, søndag! Ugens sidste dag. Perfekt til hygge, afslapning og samvær i lavt gear. Få 10 idéer til hyggelige søndagsaktiviteter – sammen med familien, sammen med vennerne eller helt alene. Vi anbefaler at bage med sæsonens frugter og giver dig tre opskrifter, som er udviklet af blogger og kogebogsforfatter Ditte Julie Jensen.

Gaver, der hygger

Det er oplagt at tænke i stearinlys og lysestager, hvis man vil give en gave, der hygger hjemme hos modtageren. Men der findes faktisk masser af andre idéer til hygge i gaveform. Bliv inspireret til at tænke nyt – og husk at også indpakningen kan gøres hyggelig ved at tilsætte lidt personlighed.