Havehygge

M Essens 2 2023 Side 4 Havehygge V02 1568X520px

Sommerens lange lyse nætter skal nydes i det fri, og der skal heldigvis ikke meget til for at forvandle din terrasse, altan eller have til et stemningsfyldt hyggemiljø, hvor du kan tilbringe de lune sommeraftner sammen med venner og familie. Så skænk dine gæster en kold drink, smid benene op, og lad hyggen indfinde sig.

Tip: Du behøver ikke dyre loungemøbler for at skabe et hyggeligt hæng-ud område udenfor. Nogle skind, puder og lys på terrassens trappe,
på græsset eller på en simpel, hjemmelavet pallebænk er rigeligt. 

Tre tips til dit uderum

Indret med skind
Lammeskind emmer af uformel hygge og øger desuden siddekomforten på gamle havebænke eller hjemmelavede pallemøbler. Og du kan næsten ikke få for mange. Mix and match med forskellige farver og gerne med både ægte og syntetisk skind. Smid også lidt forskellige puder og tæpper med. Der er hygge i det farverige uperfekte.

Dæk op til hygge
Noget af det bedste ved havehygge er, at det hele ikke behøver være så stift og formelt. Nogle glas på bordet, lidt godt at drikke og lidt lækkert at spise, så kører det. Glem alt om den restaurantfine opdækning, og kør den hjem på
charmen. Det handler om at være sammen og nyde sommeren, ikke om at imponere. Du kan roligt blande klassisk design med de mere farverige personlige favoritter.

Lys skaber stemning
Hvis dit havearrangement bliver til en 'all-nighter', er lamper og lyskæder et must. Transportable LED-lamper er både fleksible og spreder et behageligt stemningslys. Lyskæder kan snos om alt fra træer til nedløbsrør og hænges fra tagrender og taget på din overdækkede terrasse, hvis du er så heldig at
have sådan en. Prøv også at mixe det kunstige lys med levende lys, f.eks. lanterner og havefakler

M Essens 2 2023 Side 4 Havehygge V02 540X730px
Essens2 2023 Havehygge 800X800px Sirius 1
Essens2 2023 Havehygge 800X800px Sirius 4
Essens2 2023 Havehygge 800X800px Sirius 2

Fuldend aftenen

De bedste aftener er dem, som starter med lidt snacks på bordet, men som fortsætter til langt ud på natten, hvor solen for længst er gået ned og hvor stemningen forbliver i top hele vejen igennem. 

Her har vi dækket op til havehygge med forskellige skåle fyldt med lækre og indbydende snacks. Skab en afslappet stemning ved at blande forskellige materialer i borddækning såsom stentøj, stål og træ. Det gør det også meget nemmere at dække op, når du ikke behøves at tænke så meget over det. 

M Essens 2 2023 Side 5 Havehygge F11

Idéer til grillmiddagen

Tænd op i grillen og lad duften sprede sig. Servér dit favorit kød for dine gæster, og supplér med lækkert tilbehør, som får munden til at løbe i vand.