Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Hverdagens små overraskelser

 

 

Gaver for sjov

Hvem har sagt, at der skal være en grund til at give en gave? Eller at grunden ikke kan være helt og aldeles opfundet til lejligheden. Faktisk er de gaver, vi modtager helt ud af det blå og uden formel anledning, mange gange de bedste - og helt sikkert de mest overraskende. For hvem forventer at få en gave efter tre år, tre måneder og tre dages ægteskab eller fordi solen skinner? 

Opbevaringsglas
Champagneglas
Vandkaraffel og vandglas
Isterningeform
Vase
Champagnebowle
Ølglas
Mini get away

En almindelig hverdag kan hurtig og nemt blive tryllet om til en uforglemmelig aften. Måske en tur til Rom med lækre italienske specialiteter og en god rødvin eller en tur til Japan med frisk sushi og puder på gulvet. Uanset hvilket land du vil besøge i din stue, så kan du nemt gøre det med et par få hjælpemidler - og uden de store armbevægelser. 

Romantisk get-away til Rom

 

 

Forvandel din stue til en italiensk drøm. Dæk bordet med rustikke tallerkner og glas, træk en god flaske rødvin op og gør som de gør i Rom: tilbringer timevis ved bordet med at spise og snakke. 

Japansk hyggeaften i gulvhøjde

 

 

Børn elsker at bryde de vante rammer omkring middagsbordet. Overrask dem for en aften ved at skifte spisebordet ud med stuegulvet, fyld det med tæpper og puder og tag hele familien med til Japan. Farvestrålende sushi kan med et snuptag sætte kulør på en hverdagsaften og gøre den lidt 'luksus'.

Familiefavoritter i nye klæder

Mon ikke de fleste af os kender det med at køre lidt for meget rundt i de samme retter i hverdagene. Enten fordi det er nemmest at servere det, børnene godt kan lide, så der er ro ved middagsbordet - eller ganske enkelt fordi almindelig travlhed står i vejen for de kreative idéer. Men det behøver ikke kræve de store krumspring at få lidt variation ind i aftensmaden. Med få ændringer kan familiefavoritterne fornys, så der kommer både nytænkning og begejstring på menuen - og masser af smil omkring bordet. 

Magi i madpakken

Madpakken er et oplagt sted at overraske. For hvad er mere fantastisk end at finde noget, man overhovedet ikke havde regnet med, når man åbner låget til det, man troede, var en helt almindelig madpakke? Og husk, at overraskelser ikke kun er for børn. Voksne bliver mindst ligeså glade for at pakke et stykke forkælelse op. 

Invitation til noget sjovt
Tegninger på æggeskaller
Grøntsags-figurer
Kaninformede boller
Yndlingssandwich
Hjertekonfetti
Sød seddel
Pep pandekagerne op
Vi har også spurgt de små

Overraskelser kommer i alle indpakninger og størrelser. Vi har spurgt børnene hvad de synes, den bedste overraskelse i madpakken er.

Den bedste overraskelse i madpakken er