KK Brandpage Soedahl 1568X520px Topbanner

Södahl

Vi elsker at forny vores bolig med moderne farver, designs og materialer, og i Södahls kollektion finder du et væld af muligheder. Gå på opdagelse i kollektionerne fra Södahl, og lad dig inspirere af de trendy boligtekstiler i skandinavisk design. 

Kontraster og grafiske design

Södahl er et dansk mærke, der laver tekstilprodukter til hjemmet med mønstre og farver i god kvalitet og høj funktionalitet. Her er alt fra sengetøj, håndklæder og duge til puder og plaider. Alle kollektioner er velegnede, når boligen skal have et frisk pust og nyt liv.   

Selvom navnet kan indikere noget andet, er Södahl 100% danskejet og blev grundlagt i 1963. Siden har de haft fokus på naturlige og behagelige materialer med iøjnefaldende kontraster og grafiske designeffekter.

Soedahl 17 800X800px NY

Dansk design siden 1963

Södahl har altid været kendt for smukke mønstre og gode kvaliteter, som fejres i år med det smukke Forget-me-not design. Et smukt blomstermønster i retrostil, som du måske bliver helt nostalgisk over. Et design, som skaber den bedste harmoni mellem tradition og nutid på en respektfuld og glædesfyldt måde.

Södahl Organic

Södahl Organic sengetøj er produceret med fokus på økologi. Alle tekstiler i serien er produceret i 100% økologiske kvalitetstekstiler. Udover økologiske materialer har Södahl Organic også fravalgt plastemballage på alle deres produkter.

Södahl Organic tilbyder en lang række lækre og moderne køkkentekstiler. Så gå på opdagelse i alle i de flotte farver og designs - der er noget for enhver smag.

27108 Södahl Organic

Duge til enhver anledning

Med duge fra Södahl kan du gøre spisebordet og borddækningen ekstra indbydende. Skab et farvemiks med et bredt udvalg af materialer, farvekombinationer og design, der pryder ethvert bord – og drag fordel af de praktiske fordele, som duge fra Södahl har.

Staincoat

Staincoat gør dugene særligt praktiske, da du nemt kan tørre dugen af, selv hvis du spilder. Staincoat gør, at væsken perler sig ovenpå, så du blot skal tørre dugen af. 

15527 Env
Sodahl Håndklaede Comfort

Komfortable håndklæder fra Södahl

Med Comfort Organic-serien fra Södahl får du et økologisk håndklæde, der gør dig glad hver gang, du træder ud ad badet. Serien er 100% økologisk og er både GOTS- (Global Organic Textile Standard) og OEKO-TEX®-certificeret.

Med et håndklæde fra Södahl er du garanteret at materialerne lever op til de strengeste krav indenfor økologi. På den måde kan du svøbe kroppen i det komfortable og rare materiale, der fås i alverdens forskellige farver, som kan matche din indretning.

Sengesæt Image 700X460

Trendy tilbehør til hele hjemmet

Kreativitet, kvalitet og kompromisløse design er kendetegnene ved Södahl, som skaber praktiske, funktionelle og moderne tilbehør til alle rum i hjemmet. Gå på opdagelse i Södahls univers, og lad dig tryllebinde af de flotte designs, farver og kontraster, der binder en sløjfe på din indretning.