Södahl sengetøj

Södahl

Vi elsker at forny vores bolig med moderne farver, designs og materialer, og i Södahls kollektion finder du et væld af muligheder. Gå på opdagelse i kollektionerne fra Södahl, og lad dig inspirere af de trendy boligtekstiler i skandinavisk design. 

Kontraster og grafiske design

Södahl er et dansk mærke, der laver tekstilprodukter til hjemmet med mønstre og farver i god kvalitet og høj funktionalitet. Her er alt fra sengetøj, håndklæder og duge til puder og plaider. Alle kollektioner er velegnede, når boligen skal have et frisk pust og nyt liv.   

Selvom navnet kan indikere noget andet, er Södahl 100% danskejet og blev grundlagt i 1963. Siden har de haft fokus på naturlige og behagelige materialer med iøjnefaldende kontraster og grafiske designeffekter.

Sengetøj fra Södahl

Med sengetøj fra Södahl får du blød kvalitet i moderne og tidløse design, der udspringer fra den nordiske stil. Södahls sengetøj er fremstillet i 100% økologisk bomuld, som giver en glat og silkeblød overflade. 

De mange design fås i forskellige størrelser. Det betyder, at uanset om du er på udkig efter sengetøj til en almindelig eller dobbeltdyne, er der et til dine ønsker. Vælg mellem 70x100 cm, 140x200 cm, 140x220 cm, 200x200 cm, 200x220 cm og 240 x 220 cm

Soedahl 13 500X500px
15444 Detail

Duge til enhver anledning

Med duge fra Södahl kan du gøre spisebordet og borddækningen ekstra indbydende. Skab et farvemiks med et bredt udvalg af materialer, farvekombinationer og design, der pryder ethvert bord – og drag fordel af de praktiske fordele, som duge fra Södahl har.

Staincoat

Staincoat gør dugene særligt praktiske, da du nemt kan tørre dugen af, selv hvis du spilder. Staincoat gør, at væsken perler sig ovenpå, så du blot skal tørre dugen af. 

15527 Env
Sodahl Håndklaede Comfort

Komfortable håndklæder fra Södahl

Med Comfort Organic-serien fra Södahl får du et økologisk håndklæde, der gør dig glad hver gang, du træder ud ad badet. Serien er 100% økologisk og er både GOTS- (Global Organic Textile Standard) og OEKO-TEX®-certificeret.

Med et håndklæde fra Södahl er du garanteret at materialerne lever op til de strengeste krav indenfor økologi. På den måde kan du svøbe kroppen i det komfortable og rare materiale, der fås i alverdens forskellige farver, som kan matche din indretning.

Trendy tilbehør til hele hjemmet

Kreativitet, kvalitet og kompromisløse design er kendetegnene ved Södahl, som skaber praktiske, funktionelle og moderne tilbehør til alle rum i hjemmet. Gå på opdagelse i Södahls univers, og lad dig tryllebinde af de flotte designs, farver og kontraster, der binder en sløjfe på din indretning.