M KK46 2021 Side 30 Sodahl 2 Justeret

Södahl

Vi elsker at forny vores bolig med puder, plaider og smukke gulvtæpper, og i Södahls kollektion finder du et væld af muligheder. Gå på opdagelse i kollektionerne fra Södahl, og lad dig inspirere af de trendy boligtekstiler i skandinavisk design. 

Kontraster og grafiske design

Södahl er et dansk mærke, der laver tekstilprodukter til hjemmet med mønstre og farver i god kvalitet og høj funktionalitet. Her er alt fra sengetøj, håndklæder og duge til puder og plaider. Alle kollektioner er velegnede, når boligen skal have et frisk pust og nyt liv.   

Selvom navnet kan indikere noget andet, er Södahl 100% danskejet og blev grundlagt i 1963. Siden har de haft fokus på naturlige og behagelige materialer med iøjnefaldende kontraster og grafiske designeffekter.

Sengetøj fra Södahl

Med sengetøj fra Södahl får du blød kvalitet i moderne og tidløse design, der udspringer fra den nordiske stil. Södahls sengetøj er fremstillet i 100% økologisk bomuld, som giver en glat og silkeblød overflade. 

De mange design fås i forskellige størrelser. Det betyder, at uanset om du er på udkig efter sengetøj til en almindelig eller dobbeltdyne, er der et til dine ønsker. Vælg mellem 70x100 cm, 140x200 cm, 140x220 cm, 200x200 cm, 200x220 cm og 240 x 220 cm

15444 Detail
15560 Env

Duge til enhver anledning

Med duge fra Södahl kan du gøre spisebordet og borddækningen ekstra indbydende. Skab et farvemiks med et bredt udvalg af materialer, farvekombinationer og design, der pryder ethvert bord – og drag fordel af de praktiske fordele, som duge fra Södahl har.

Staincoat

Staincoat gør dugene særligt praktiske, da du nemt kan tørre dugen af, selv hvis du spilder. Staincoat gør, at væsken perler sig ovenpå, så du blot skal tørre dugen af. 

15527 Env
5722000107255 10725 Sodahl Haandklaede Comfort

Komfortable håndklæder fra Södahl

Med Comfort Organic-serien fra Södahl får du et økologisk håndklæde, der gør dig glad hver gang, du træder ud ad badet. Serien er 100% økologisk og er både GOTS- (Global Organic Textile Standard) og OEKO-TEX®-certificeret.

Det er din garanti for, at du får et håndklæde fra Södahl, der lever op til de strengeste krav om økologiske materialer. På den måde kan du svøbe kroppen i det komfortable og rare materiale, der fås i alverdens forskellige farver, som kan matche din indretning.

15267 Env 2101 2

Pift indretningen op med puder og plaider

Pyntepuder og en plaid binder en sløje på din boligindretning – og med udvalget fra Södahl kan du finde de helt rette puder og plaider, der matcher din sofa og indretning.

Vælg mellem forskellige størrelser, designer og materialer, der sætter en indbydende ramme i den nordiske indretningsstil, hvor kvalitet, hygge og varme går i hånd i hånd. 

12386 Env 202 1
15348 Env 2101 1
12386 Env 202 2

Det bedste indenfor boligtekstiler

Kreativitet, kvalitet og kompromisløse design er kendetegnene ved Södahl, som skaber praktiske, funktionelle og moderne tekstiler til alle rum i hjemmet.

Langtidsholdbare produkter

De langtidsholdbare produkter udspringer fra tidens designtendenser, og det gør, at du kan indrette med Södahl uden at gå på kompromis med udtrykket – uanset om det er i soveværelset, på badeværelset eller spisebordet. Gå på opdagelse i Södahls univers, og lad dig tryllebinde af de flotte farver, kontraster og design