Pillivuyt Tærteform A1

Pillivuyt

Hemmeligheden bag Pillivuyts store holdbarhed og stærke egenskaber er råmaterialerne og de unikke og vel-bevarede opskrifter. Helt enkelt betyder det, at både porcelænsmasse og glasur er ekstrem stærk og meget modstandsdygtig over for brud og kantskår.

Pillivuyts fantastiske egenskaber

Porcelænet har en fremragende varmeoptagelse og -fordeling. Maden holder sig derfor varm længe efter, den er taget ud af ovnen. Den glatte overflade er som skabt til fedtfri bagning, da du ikke behøver at smøre. Resultatet bliver bedre – og dejen brænder ikke så nemt fast.

Den helt tætte og hårde glasur gør samtidig Pillivuyt hygiejnisk og let at rengøre. Fastbrændte madrester fjernes let efter iblødsætning. Alt Pillivuyt tåler opvaskemaskine. Dog anbefales det ikke for serier med sølvdekoration, da denne bliver slidt af over tid.

En funktionel detalje er, at mange produkter nemt kan stables og sættes ind i hinanden.
Praktisk og pladsbesparende i køkkenet.

Ikonisk design

Allerede fra begyndelsen af 1900-tallet havde Pillivuyt en af de største kollektioner af gastronomisk porcelæn i Europa. I dag er der stadig et stort og meget alsidigt udvalg af porcelæn til alle typer af madlavning og serve-ring.

I perioden skabte Pillivuyt nogle af sine mest karakteristiske produkter, fx den berømte kop med sølvkant i Bistro-serien, som stadig bruges på cafeer over hele verden. Den stadig håndlavede suppeskål med løvehoveder stammer også fra den tid – et produkt, der siden er kopieret talrige gange af andre. Pillivuyt var også den første, der skabte tærteformen med bølgede kanter.

Et produkt, de fleste mennesker i dag ser som ”den rigtige tærteform”. Andre ikoniske og indflydelsesrige produkter er serierne: Plissé med de plisse-rede linjer og tidløse stil, den let genkendelige café-klassiker Brasserie og den enkle og elegante Cecil – samt mange andre.

KK20 Pillivuyt 1080X1080px Creme
Insta KK03 1200X1200 Pillivuytjubilaeumstilbud

Ikonisk design

Klassisk og nutidigt porcelæn til mix & match
Pillivuyt Fad På Bud

Ovnfast og tåler termisk chok (-30 °C til +350 °C)

Kan derfor tages direkte fra fryser til ovn/mikroovn
KK45 Pillivuyt Fad Nr 4

2 års brudgaranti & livslang brugsgaranti

Din garanti for holdbarhed og en fantastisk kvalitet
6. Se Hele Udvalget Af Pillivuyt Story

Fra fryser til ovn

Pillivuyt tåler alle varmekilder med undtagelse af porcelæn med guld-, sølv- eller platindekoration, der ikke tåler mikrobølgeovn eller ovn.

Alle produkter med plan bund kan bruges på gas- eller elkomfur, hvis der er lidt væske/fedtstof i bunden. Ved hjælp af en magnetisk mellemlægsplade kan produkterne også bruges på induktion.

Porcelænets styrke betyder også, at Pillivuyt tåler store og pludselige temperaturforskelle – også kaldet for termisk chok – på mellem -30 °C og +350 °C. Du kan derfor fryse en tærte ned for at komme den direkte i den varme ovn eller mikrobølgeovn.

Skal du grille, kan du komme Pillivuyt direkte på grillen. Du skal blot sørge for, at det valgte porcelæn har en flad bund og hele tiden er dækket af væske eller fedtstof.

Nyskabende mix & match

Pillivuyt formår også at følge med tiden med nyskabende design. I dag udvikles de nye serier, bl.a. Toulouse-serien, i samarbejde med anerkendte designstudier, hvor der er fokus på innovation.

Og fra at Pillivuyt var noget kokkene brugte, så er det i dag allemandseje. Pillivuyt er nemlig skabt til at blive brugt – med god stil også til hverdag.

En stor fordel ved Pillivuyts store udvalg af porcelæn er, at produkterne kan mixes og matches med andet porcelæn, når bordet skal dækkes.

Og så harmonerer det klassiske hvide porcelæn med de rene designlinjer perfekt med den skandinaviske indretningsstil, der stiller krav til kvalitet, funktionalitet og lækkert design.

 

5706 Pillivuyt Miljoe

Fransk kvalitetsporcelæn siden 1818

Stærkt i køkkenet - smukt på bordet. Porcelænet er udviklet i samarbejde med professionelle kokke og førende formgivere for at sikre optimal kvalitet og funktion.
3. De Smukke Skåle Story

Unik porcelænsmasse, glasur og brænding

Pillivuyts egenproducerede porcelænsmasse er modstandsdygtig over forstød og slag
Insta KK03 1200X1200 Pillivuyt Graa

Perfekt til fedtfri bagning

Den glatte overflade er som skabt til fedtfri bagning, da du ikke behøver at smøre. Den hårde glasur gør samtidig Pillivuyt hygiejnisk og meget let at rengøre.
Pillivuyt Fade

Perfekt på grillen

Pillivuyts porcelænsfade er skabt til at komme på grillen. De er utroligt holdbare og tåler lidt af hvert. Deres non-stick-egenskaber sikrer, at risikoen for at retten brænder fast er minimal. Bunden skal blot være dækket af væske eller fedtstof. Det kan ikke undgås at fadet tager lidt farve af retten og af at stå på grillen, men det er heldigvis nemt at rengøre.