2049XX Eva Trio Steel Line 2

Eva Trio

Det ikoniske Eva Trio-mærke har leveret stilrent kogegrej, køkkenværktøj og porcelæn til danske hjem gennem generationer. I krydsfeltet mellem tradition og nytænkning skaber Eva Trio funktionelle, tidløse designs, der passer til enhver lejlighed. Varemærket, der blev lanceret i 1977, hører under det lige så velkendte Eva Solo.

En banebrydende køkkenklassiker

I 1977 blev der skrevet køkkenhistorie. Fra hånden af den danske designer Ole Palsby kom Eva Trio gryden, som senere skulle vise sig at blive et dansk designklenodie. Grydeserien var med sit markante formsprog, den professionelle kvalitet og noget så simpelt, som muligheden for at stable gryderne, et radikalt nybrud med datidens designs og former. Oprindeligt blev serien skabt i tre forskellige materialer med hver deres unikke egenskaber. Deraf navnet Trio.

Design Uden Navn (3)

Det bedste af det bedste

Fra verdens bedste restauranter til medaljer ved kokkenes verdensmesterskaber. I disse år lyser Danmarks stjerne på den gastronomiske himmel. Den evige stræben efter perfektion kræver selvsagt det helt rigtige værktøj, og her er Eva Trios køkkengrej det populære valg.

Vil du kun have kogegrej fra øverste hylde? Så tag et kig på kobber- eller multi-serien fra Eva Trio. Multi-serien, som er fremstillet med en tre-lags kerne med to lag rustfrit stål med en kerne af aluminium. Det giver en meget god varmefordeling i gryderne og panderne. Gryderne er tilpasset til hverdagslivet i de danske køkkener, da de både kan bruges på alle varmekilder og kan vaskes i opvaskemaskine. 

Er du til finere madlavning, er kogegrej af kobber uundværligt. Kobber reagerer meget hurtigt på ændring af varme, hvilket gør dem oplagt til saucer og flambering - men også supper og simremad. 

Har du brug for et godt råd? Vi står klar i din lokale butik - så Spørg & Få Svar

En formel på godt design

I mere end fire årtier har Eva Trio været på forkant med de krav, som moderne madlavning stiller til køkkenredskaberne. I en forenelighed af det praktiske og æstetiske bliver serien fortsat hyldet for sin enkelhed, alsidighed og de mange kombinationsmuligheder. Vidste du for eksempel, at grydelåget passer til pastaskålen?

Læg låg på 

Hver gryde og hver stegepande – hver til sin ret. Du kan kombinere din samling af godt kogegrej ud fra den mad, du holder mest af. Når der skal lægges låg på, findes de også i flere varianter, igen afhængigt af hvad de skal bruges til. Lågene binder altså alle Eva Trio serierne sammen, fordi de ligesom gryder, pander og skåle findes i faste diametre, så du kan minimere antallet.  

Manden bag

Den afdøde Ole Palsby var ikke meget for at bruge ordet ”designe”.  Han ville hellere ”gøre sig umage med”. Den tilgang kan ses og føles i alle produkter fra hans hånd. Som en af de fremmeste repræsentanter for den danske funktionalistiske tradition lever Ole Palsbys originale sans for formgivning videre i køkkenværktøj, stel og porcelæn fra Eva Trio.

Revitaliseret designklassiker

Med et ønske om at ære den historiske arv bliver Eva Trios klassikere fortsat hyldet, genfortolket og bygget videre på. Altid tro mod den originale stil og forståelse, men med ny inspiration fra tidens takter og tendenser. Ambitionen er den samme som i 1977; at gå forrest i udviklingen af moderne køkkentøj og design.

502831 501103 501104 567995 502724 Eva Solo Serving Lemon Drop (1)

Eva Solo

Gennem årtier har Eva Solo været med til at definere det moderne hjem. Med mere end hundrede års historie har vedvarende æstetik, funktionalitet og ærligt håndværk været gennemgående kendetegn i alt fra deres ikoniske køkkengrej til de nyskabende boliggenstande. Udforsk alt lige fra termokander til bålfade her.