Nordic Kitchen Stainless Steel Collection HIGH

Eva Solo

Eva Solo er en dansk familieejet virksomhed, der blev grundlagt for mere end hundrede år siden. Eva Solo består af moderne boligtilbehør og køkkengrej i et eksklusivt design, hvor æstetik, funktionalitet og kvalitet går hånd i hånd.

Tidløs design i høj kvalitet

Eva Solo-mærket så dagens lys i 1997, og siden da har Eva Solo været kendt for sin enkelthed, markante linjer og høje brugsværdi. Især den famøse termokande har været med til at sætte Eva Solo på landkortet.

Eva Solo Termokande (1)

Fra tilberedning til servering

I dag dækker produkterne fra Eva Solo over alt fra tilberedning, servering,
udendørs - og indendørs indretning.

I flere af Eva Solo-serierne kommer det til udtryk i design, som er fremstillet i
samarbejdemed en bred vifte af kompetente designere

Kaffekande – 100% drypfri

Eva Solo Nordic Kitchen

Nordic Kitchen-serien fra Eva Solo er det seneste skud på stammen, som blev lanceret i 2016. Det er kvalitetsudstyr, som er skabt til hverdagsbrug. Serien består af køkkengrej, der er fremstillet i både sort stentøj og rustfrit stål.

Tanken bag den rustfrie stålserie er, at funktionalitet skal smelte sammen med æstetik. Det kommer til udtryk i et nordisk design, som kan anvendes på alle varmekilder – også induktion.

To stay or to go?

Drikkeflasker, termokander, køleskabskarafler eller To Go-kopper.

Med Eva Solo kan du få det hele. Fælles for produkterne er, at de er lette at betjene og yderst praktiske – det gælder uanset, om de skal anvendes til varme eller kolde drikke.

557475 Eva Solo Glass Carafe3
531429 Eva Solo Green Tool Doubleup Cutting Board4
Eva Solo Opbevaring

Mundblæste opbevaringsglas

Lad sukker, mel, nødder eller noget helt fjerde træde ud ad skyggen. Med Eva Solo Silhouette behøver du nemlig ikke gemme de ting, du bruger mest, væk. Glasset beskytter indholdet mod sollys, fås i mange farver og tåler opvaskemaskine. 

Det gode design er alt

Eva Solo designer ikke for designets skyld, men ønsker at forbedre det moderne hjem. De vil skabe design, der gør hverdagen nemmere. Det gælder alt fra drikke- og vinglas, karafler og kaffekrus til isskraber, elkedler, knivblokke og knivmagneter.

Design handler ikke blot om fremtoning, men om den rette kombination mellem æstetik, funktionalitet og materievalg.