

Citrussalat med rødbede, burrata og rucola
En syrlig citrus- og rødbedesalat, der får delikat modspil af den flødebløde burrata og den skarpe rucola. Et godt bud på årets lækreste tilbehør til grillmaden.
Information
Sådan gør du
Skræl rødbederne og skær dem i ultratynde skiver med et mandolinjern.
Skræl grapefrugten og skær også den i så tynde skiver som muligt.
Tip Hvis grapefrugten er for bitter til din smag, kan du bruge blodappelsin som et sødere alternativ.
Fordel skiverne i et fint mønster på et fad eller tallerken.
Tilføj en smule rucola og placér burrata oven på.
Lav en dressing af olivenolie, balsamicoeddike, revet citronskal, honning, dijonsennep, salt og peber, og dryp den over salaten.
Salat i skiver
Sommerens skarpeste salater er skåret i de fineste skiver. Tænk carpaccio, bare med frugt og grønt.