0023 M Essens2 Side12 5713275066200 10014956 Gj

Tærte med broccoli, hytteost og hestebønner

Information

Sådan gør du

Kog Ingrid ærterne og hestebønnerne hver for sig i rigeligt letsaltet vand i 30 min. Ingrid ærterne bliver bløde og hestebønnerne har stadig lidt bid.

Tærtedej

Blend de kogte Ingrid ærter, havregryn, olie og salt i en minihakker.
Smør et tærtefad med smør.
Tryk tærtedejen ud i tærteformen.
Prik små huller i dejen og stil på køl i 30 min.

Fyld

Skyl og hak broccoli i mindre stykker.
Skyl og skær svampene i grove stykker og steg kort på en pande i lidt olie.
Tag en skål og pisk en æggemasse af æg, hytteost, mælk, friskhakket timian, salt og peber.
Tilsæt de kogte hestebønner, broccoli, stegte svampe i æggemassen.
Hæld fyldet i tærtedejen, og bag i 30 min. ved 200 grader (varmluft).