Sukkerstokke-glaserede popcorn

Glaserede Popcorn M Essens M Essens 3 2021

Information

Sådan gør du

Først popper du en gang popcorn i mikroovn eller gryde og dækker en bageplade med bagepapir.
Så knuser du 8 sukkerstokke i en foodprocessor – eller med en kødhammer i mangel på bedre. Sukkerstokkene skal dog gerne have form af groft mel.
Smelt nu 300 g hvid chokolade og bland en tredjedel af sukkerstokkene deri.
Til sidst hælder du den hvide chokolade ud over popcornene, rører det sammen, så chokoladen fordeler sig og fordeler popcornene på bagpladen i et tyndt lag.
Drys med resten af dine knuste sukkerstokke og lad chokoladen tørre.
Tip Opbevar i små stykker i en lufttæt beholder i op til en uge.
Sukkerstok Chokolade 3050910050906 20052 Pillivuyt Etagere

Prøv kræfter med varm chokolade på pebermyntepind

1. Temperer chokoladen og hælde den i små silikoneforme eller snapseglas. Husk, formene skal være dybe nok til at kunne holde en sukkerstok.

2. Placer nu en sukkerstok i chokoladen og lad den stivne på køl i ca. en time.

3. Nu kan du, måske med lidt varmt vand på ydersiden af glasset eller formen, tage chokoladerne ud – klar til at blive smeltet ud i varm mælk.

Find mere inspiration i vores julemagasin!

Vi dykker ned i nogle af julens mange traditioner. Men traditionen tro vil vi give de velkendte ritualer et lille twist – uanset om det gælder silden til julefrokosten, julebordets opdækning eller pynten, du hænger i vinduerne. Du kan også glæde dig til at møde kage-innovatoren Tobias Hamann, der deler ud af sine bedste juleknas-opskrifter og fortæller mere om, hvad julens traditioner betyder for ham.

KK Essens 1080X1350px V3

Find flere opskrifter med den velkendte sukkerstok