Cupcakes med sukkerstokke-smørcreme

Muffins

Information

Sådan gør du

Start med at lave nogle lækre chokolade- cupcakes. Du kan bruge hvilken som helst opskrift, men spar endelig ikke på chokoladen.
Frostingen laver du ved at piske det bløde, usaltede smør med en håndmixer i en stor skål eller i en køkkenmaskine.
Tilsæt flormelis lidt ad gangen, mens du rører, og herefter mælken.
Nu mangler du blot at tilføje pebermynteekstrakt og lidt rød frugtfarve til halvdelen af smørcremen.
Kom rød og hvid smørcreme i en sprøjtepose som fire striber.
Top dine afkølede cupcakes med frosting og drys med knust sukkerstok.

Prøv kræfter med varm chokolade på pebermyntepind

1. Temperer chokoladen og hælde den i små silikoneforme eller snapseglas. Husk, formene skal være dybe nok til at kunne holde en sukkerstok.

2. Placer nu en sukkerstok i chokoladen og lad den stivne på køl i ca. en time.

3. Nu kan du, måske med lidt varmt vand på ydersiden af glasset eller formen, tage chokoladerne ud – klar til at blive smeltet ud i varm mælk.

Find mere inspiration i vores julemagasin!

Vi dykker ned i nogle af julens mange traditioner. Men traditionen tro vil vi give de velkendte ritualer et lille twist – uanset om det gælder silden til julefrokosten, julebordets opdækning eller pynten, du hænger i vinduerne. Du kan også glæde dig til at møde kage-innovatoren Tobias Hamann, der deler ud af sine bedste juleknas-opskrifter og fortæller mere om, hvad julens traditioner betyder for ham.

KK Essens 1080X1350px V3

Find flere opskrifter med den velkendte sukkerstok