Global knive

KK48 2019 Miljoe Side 16 Global

Global knivene er slebet i en skarp, spids vinkel. Dette gør det muligt at slibe knivsæggen til ekstrem skarphed. Sammenholdt med at knivene er hærdet til 56-58 på Rockwell skalaen giver det knive i topkvalitet, som holder i mange år.

Undlad opvaskemaskine og slib dine knive jævnligt på den specielle knivsliber til japanske knive, så har du et fantastisk arbejdsredskab i dit køkken i uendelig lang tid.

M 4543455522056 17320 Global Shinkhansen

H-220GB Shinkansen, Sliber

Skarpheden er alfa og omega for fornøjelsen ved at arbejde med dine knive. Shinkansen-knivsliberen er vinklet, så den passer præcis til anbefalingerne for slibning af japanske knive. Fyld kammeret med vand. Det renser stenene og forhindrer metallet i at opvarme. Træk knivbladet lodret frem og tilbage gennem den hvide sten 7-8 gange. Gentag i den lyserøde sten, og vask herefter kniven af i hånden. Sliberen kan bruges til alle former for knive med glat blad.
Global KK11 Side 12 Ny

G-9 Brødkniv

Med G-9 Brødknivens lange blad (22 cm) kan du med én glidende bevægelse skære fine skiver af selv det nybagte, porøse brød. Kniven er samtidig velegnet til store grøntsager som fx kål eller grøntsagsknolde. Globalseriens fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber, der gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. Skabt uden samlinger og derfor ultrahygiejnisk. Serien har over 70 dele til alle formål.
KK50 2020 Miljoe Side 9 Global

GS-14R Brødkniv

Bladet på GS-14R Brødkniven er blot 15 cm og kniven er derfor velegnet og nemt håndterbar sammen med brødkurven til morgenrundstykkerne. Globals fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. Skabt uden samlinger og derfor meget hygiejnisk. Globalserien har over 70 dele til alle formål.
M 4943691711489 17211 Global Universalkniv Fleksibel 1

GSF-15 Urtekniv, flexible

GSF-15 Urtekniv er skabt til pillearbejde, der kræver, at du kommer helt tæt på de råvarer, du arbejder med. Kniven har et blad på 8 cm. Global knivserien bliver lavet i den højeste stålkvalitet. Dette gør at de holder sig skarpe længere end andre knive. Samtidig er der fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber, hvilket er årsagen til at knivene er utrolig populære blandt både professionelle kokke og hos amatørkokken
Skærmbillede 2021 03 31 095432

GS-107 Pincet

Hvis du er en sand madentusiast, så har GLOBAL skabt den perfekte pincet til dig. Denne pincet i rustfrit stål gør det nemt for dig at arbejde med kød og grøntsager i køkkenet. GLOBAL har ladet sig inspirere af sine tidligere design, der er stilrene og passer ind i ethvert køkken. Pincetten måler 20 cm og ligger helt perfekt i hånden under madlavningen. Og så kan du bruge den både indendørs og udendørs, når det er tid til at tage hul på årets grillsæson
M 4943691803481 17103 Global Forskaererkniv

G-3 Forskærekniv

Det lange blad på 21 cm på G-3 Forskærerkniven gør den særligt god til at skære kød i tynde skiver, mens den skarpe hæl gør det nemt at få hul på grøntsagerne uden at mase. Globals fokus på ergonomi, design og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. Skabt uden samlinger og derfor meget nemme at holde rene. Globalserien har over 70 dele til alle formål
M 4943691802484 17102 Chefkniv Global Miljo

De 5 essentielle

Du kan nå rigtig langt i køkkenet med fire-fem forskellige knive. Det er dem, vi kalder for de essentielle. Hvilke knive der følger trop, afhænger af dine madvaner og dine ambitioner.
KK46 Miljoe Side 25 Skagerak Global

GS-89 Kokkekniv

Global er kendt for sine klassiske design og høje kvalitet, og her får du en kniv, der rummer begge dele. Denne kokkekniv måler 13 cm og er udført i rustfrit stål. GS-89 er en 30 års Jubilæumskniv, kokkekniven med bladet på 13 cm er skabt i en limitededition for at fejre den japanske knivseries stålsatte vilje til at være den foretrukne køkkenkniv gennem 30 år. Kniven her har et relativt kort blad, som gør den nem at styre og velegnet til de fleste opgaver, som ikke kræver specialknive.
KK13 2021 Miljoe Side 3 Global

G-42/41 Knivmagnet

Med knivmagneten fra Global har du dine knive lige ved hånden, når du skal bruge dem. G-42/41 Knivmagnet på 41 cm fra Global spare dig både plads og giver dig et bedre overblik når du skal bruge en kniv. Knivmagneten har Globalseriens karakteristiske design og stålkvalitet. Globalserien har fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber. Dette gør serien meget populær hos både professionelle kokke og amatørkokke. Globalserien har over 70 dele til alle formål.
Global Knive

Valg af kniv

Valget af knive til forskellige opgaver i køkkenet er ikke en eksakt videnskab. Kniven er en forlængelse af din arm, og sammen vil I lære af hinanden i jeres fælles opgaver. I udforskningen af nye råvarer og køkkener vil I opleve stor glæde og måske også behov for nye knive.


GLOBAL knivsortimentet spænder vidt. Fra den alsidige kokkekniv til højt specialiserede knive til meget specifikke formål. Der er over 30 forskellige knive i kollektionen, og selv ikke den største køkkenentusiast har behov for dem alle. Med de mest essentielle knive vil du kunne klare dig igennem de fleste opgaver med. Jo mere ambitiøst dit køkken bliver, jo større glæde vil du opleve ved at råde over mere specialiserede knive.