KK ESSENS 3 2023 Aifryer Flaeskesteg 1568X520px

Julemad i airfryer

Kan man virkelig tilberede årets vigtigste måltid med intet andet end varm luft og gode intentioner? Det kan du tro! I denne festlige sæson er det på tide at tænke ud af boksen og give julemenuen et kærligt twist.

Opskrifterne er udarbejdet af dygtige Britt Andersen, som er hjernen bag airfryeropskrifter.dk samt bogen "Airfryer grundbogen".

Julen kræver det helt rigtige tilbehør

De små glæder

Der skal også være plads til de små glæder på årets julemenu. Er du til sprødt tilbehør og knasende julegodter, så skal du ikke snyde dig selv for disse skønne snacks, som med fordel kan tilberedes i en airfryer!

Andebryst i airfryer

Du har sikkert prøvet at lave stegt andebryst på panden eller i ovnen og ved
alt om, hvor meget det sprutter og sprøjter. Her kan en airfryer blive din redning. Det er nemlig pærenemt at få et godt resultat uden at få køkkenet svinet helt til.

Du kan altså trygt give dig i kast med andetilberedningen denne jul, uden fare for at stå med det helt store rengøringsprojekt efter maden.

Men andebryst hører jo ikke kun julen til. Mortensaften er også en af de dage på året, hvor anden sættes på bordet - og hvorfor ikke udnytte airfryerens uovertrufne tilberedningsevner, når lejligheden byder sig? 

KK ESSENS 3 2023 Aifryer Andebryst 800X800px

Skal sværene være sprøde i år?

Hvis du har kæmpet med at få sprøde svær på flæskestegen år efter år, så har vi gode nyheder til dig! Der er nemlig "sprød svær-garanti", når du tilbereder en flæskesteg i airfryeren. Det er nemt, bekvemt og resultatet bliver knasende godt hver eneste gang.

Tag julemenuen til nye højder

Kig med her, hvis du mangler inspiration og gode råd til årets julemenu. Måske skal nogle af menuens elementer være kødfri i år? Eller måske skal du eksperimentere med julesovsen? Kun fantasien sætter grænser!

Så er der serveret...