M Essens 1 2023 S 24 GJ Foedselsdag 02 1568X520px

Hip hip hurraaaa

Det er tid til at dække op til en fantastisk fødselsdagsfest for dem, du holder af. Vi guider til, hvordan du kan dække et hyggeligt bord, som indbyder til en fantastisk og uforglemmelig fejring, hvor alle gæster hygger sig. 

Her har vi valgt at holde fødselsdagsbordet i et tema, nemlig rød, som skaber en fantastisk hyggelig stemning, når det matcher på kryds og tværs. Du kan også sagtens vælge en anden farve, som du bedre kan lide. 

Gå efter et simpelt stel, som kan skabe en ro og samtidig en flot kontrast til resten af de farver, du implementer. Vi har valgt et tallerkener, etagere og krus fra Lyngby Porcelæn, og så har vi matchet det med lyserøde glas fra Frederik Bagger, og et kagefad fra Kähler. Sølvtøjet, brødkurven og kanden er fra Georg Jensen, som skaber ekstra blikfang med det smukke stål. 

For at skabe ekstra hygge og fødselsdagsstemning, har vi valgt en smuk buket, hvor farverne går igen - for ikke at forglemme det obligatoriske fødselsdagsflag

KK2023 Essens 1 Fødselsdagsbord 500X700px

Smagfulde elementer

Det er ikke nogen overraskelse, at hovedelementet på bordet må være de spiselige sager, som hjælper stemningen og humøret godt på vej. Med disse tre elementer, kommer du allerede langt. Du kan eventuelt supplere med andre favoritter, en helt bestemt og elsket kage, frugt og grønt og endnu flere snacks. 

Få inspiration til din ønskeliste, eller til dit næste gaveindkøb. Vi guider til gaver til hende, ham og bestemte anledninger som barnedåb, bryllup og konfirmation.