Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Lykke er

Det sjove ved lykke er, at det kan være helt og aldeles forskelligt, hvad der skaber den. For nogle er det, når yndlingsfodboldholdet vinder kampen på en sidste-sekund-scoring. For andre er det duften af ny bil eller friheden i en løbetur. Og så er der dem, hvor et grineanfald med bedsteveninden bare er det bedste i hele verden. Heldigvis kommer lykken ikke med hverken en manual eller en facitliste. Den er der bare lige pludselig.

Lykken er en sur dej

Lykken bor i de små ting. For eksempel i at bage sit eget brød.  Og vil du være rigtig hip, skal det være baseret på surdej.  Måske endda en, der er gået i arv i generationer, for en god  surdej kan i princippet holde for evigt, hvis den bare bliver  fodret og plejet med kærlighed.

Hvad er en surdej?
Pas på din surdej
Spar
2.000,00 kr
Kenwood køkkenmaskine Chef XL KVL4100S + ekstra skål

Kenwood køkkenmaskine Chef XL KVL4100S + ekstra skål

Spar
130,00 kr
Eva Trio prof bageform 1,85 ltr

Eva Trio prof bageform 1,85 ltr

Aldente minutur til 2 tider

Aldente minutur til 2 tider

Spar
100,00 kr
Eva Trio prof bageform 3,3 ltr

Eva Trio prof bageform 3,3 ltr


Lykken er at sove længe

Er der noget bedre end at glemme alt om vækkeure og bare få lov til at sove længe? Det skulle da lige være at få serveret en lækker morgenmad på sengen, når søvnen er ude af øjnene, og dagen er klar til at starte i lavt gear.

Lykken er at sove længe

 -

 

Er der noget bedre end at glemme alt om vækkeure og bare få lov til at sove længe?  Det skulle da lige være at få serveret en lækker morgenmad på sengen, når søvnen  er ude af øjnene, og dagen er klar til at starte i lavt gear. 

Lykken er
Lykken er

 -

 

Elsker du også at tage en lur midt på dagen, er  der godt nyt. Forskning viser nemlig, at man bliver  lykkeligere af en ’morfar’ efter skole eller arbejde.  Luren må dog maks. vare 30 minutter, men holder  man den under det, er det ikke kun lykkefølelsen,  men også produktiviteten, kreativiteten og evnen  til at fokusere, der stiger. Så tag gerne en tur til  drømmeland – også midt på dagen. 


”Skal vi mødes til en kop kaffe?”. Det spørgsmål har du sikkert fået et hav af gange – og med god grund. Når vi indgår i tætte fællesskaber, stiger vores tilfredshed med livet generelt, så der er al mulig grund til at dyrke det sociale over en kop kaffe. På kaffebaren, i kantinen, derhjemme eller on the go. 

Lykken er
Lykken er mælk i kaffen
Lykken er