KK47 Black FRIDAY Underside Banner 1568X520px (1)
  • Delivery
    Altid gratis levering til butik
  • Click Collect
    Reservér online og hent i butik efter 2 timer
  • Return
    365 dages landsdækkende bytteservice

Minimum 20% for medlemmer. Tilmeld dig her:

Årets største shoppingdag nærmer sig, og vi vil derfor give dig muligheden for at få minimum 20% på alt*, når vi åbner op for tilbuddene til Black Friday. *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, Fast Lav Pris, køb af gavekort, kulsyre og knivslibning. Du får besked som en af de første.

Som medlem af Klub Kop & Kande skriver du dig op til alle klubfordele samt vores medlemsbetingelser. Du optjener bl.a. point hver gang, du handler, og du bestemmer selv, hvornår du vil indløse dine optjente point. Medlemskabet er gratis.


Udfyld din e-mailadresse og følg vejledningen i tilmeldingsformularen. 

Planlæg dit gaveindkøb

Få alle gaver i hus, når du kan spare mest. Hos Kop & Kande har vi et bredt udvalgt af gaver til alle i familien - uanset om du søger gaver til hende eller gaver til ham. Hvert år leverer vi tusindvis af julegaver, og derfor kender vi de populære ønsker, kategorier og mærker. 

Mangler du gaveinspiration? Vi guider dig til de mest populære gaver i 2022. Udforsk vores gaveunivers, hvor vi guider dig til gaveideer til ham, hende og alle andre.

Få gaveinspiration her

Mens du venter

Planlæg dine køb til Black Friday, så du sikrer dig at få fat i de produkter, du drømmer om. Gå på opdagelse blandt vores kategorier, eller find inspiration vores aktuelle magasin, som er fyldt med opskrifter, guides og ideer til julens hyggelige højtid. 

Er du allerede klar til at shoppe vores gode tilbud nu, kan du gå på opdagelse i vores aktuelle tilbudsavis.

Mangler du svar på noget, er du altid velkommen til at kontakte os.
Spørg & Få svar. 

Udforsk de mest populære brands