KK Gaveunivers Topbanner 1568X520px (1)

Gaver

Livet er fyldt med grunde til at give gaver. Naboens jubilæum. Barnebarnets dåb. Bedstevenindens bryllup. Sønnens studentereksamen. Eller bare en helt almindelig 32 års fødselsdag i venneflokken.

Uanset hvilken gave du skal give, finder du her et overflødighedshorn af idéer – til de store fester, de små begivenheder og alle smukke øjeblikke ind imellem.

En helt særlig fødselsdagsgave

En gave, der fortæller en personlig historie, er den bedste slags gave. Det er et tegn på taknemmelighed, kærlighed og at have en dybere tanke bag en gave, man er sikker på, vil gøre modtageren rigtig glad. Se fødselsdagsgaver her

KK Gaveinspiration Fritter Alfabet Krus 500X500px

Konfirmationsgaver

Konfirmationen er en helt særlig milepæl, der fortjener en personlig og mindeværdig gave. Derfor har vi samlet en masse inspiration, så du kan finde den helt rigtige gave, som med garanti vil imponere den unge konfirmand.

Udforsk alle konfirmationsgaver her

KK09 Webbannere Burd Levering 1568X520px

Få levering i aften

Er du i sidste øjeblik med gaven, så hjælper vi gerne. Vi tilbyder nemlig levering samme aften med Burd i udvalgte postnumre, hvis du bestiller inden kl. 13 på hverdage.

Populære gavemærker

Vi har et bredt udvalg af førende mærker hos Kop & Kande. I din lokale butik kan du finde endnu flere mærker.

Bryllupsgaver

Traditionen tro gives det nye brudepar en overflod af gaver for at markere begyndelsen på deres nye liv sammen. De bedste bryllupsgaver er tidløse, særligt udvalgt og for altid elsket. Udforsk bryllupsgaver her

Kay Bojesen reworked bjørn

Grønnere end blomster

Vejen til en bæredygtig livsstil starter med de valg, du tager i hverdagen – og det behøver ikke være svært at træffe mere bæredygtige valg. Hvem vil ikke foretrække at få noget ordentligt, der holder i årevis og samtidig belaster miljøet mindre? Vi har samlet en række fornuftige gaveidéer. 

På kop-kande.dk finder du et bredt udvalg af gode og personlige gaver til både ham og hende. Uanset om du er på udkig efter en gave til det nyfødte børn, Fars dag, brudeparret, jubilaren eller studenten hjælper vi dig gerne. Vi leverer tusindvis af gaver hvert år og ved derfor præcist, hvad der er populært.

Skulle gaven mod forventning ikke falde i gode jord, kan den nemt byttes til en anden vare. Hos Kop & Kande tilbyder vi nemlig 365 dages landsdækkende bytteservice i alle vores butikker​.

På kop-kande.dk kan du bestille med levering direkte til gavemodtageren. Vi sørger naturligvis også for, at gaven er smukt indpakket. Pakken forventes at være fremme 1-3 hverdage efter bestilling.

Vi tilbyder desuden samme dags-levering i bestemte postnumre ved bestilling inden kl. 13. Leveringsformen vil kun være synlig ved gennemførelsen af købet, hvis vi kan levere i dit postnummer. Pakken vil blive leveret på privatadresse – dog kun hverdage mellem 18.00 – 22.00

Du kan også reservere varen direkte i din lokale butik via kop-kande.dk. Så er den klar til afhentning når du kigger forbi butikken, og du undgår at gå forgæves. Vi håndterer normalt reservationer indenfor 4 timer alle hverdage mellem 10.00 og 17.00 samt lørdage mellem 10.00 og 13.00. Du kan også købe varen på kop-kande.dk og afhente i din lokale butik. Levering til butik er gratis. 

Det er tid til at gå på opdagelse i vores store gaveunivers. Her finder du de bedste herregaver og skønne gaver til enhver kvinde, hvad end hun går op i bolig, madlavning, bagning eller personlig pleje. Du finder en række af branchens mest toneangivende brands som Royal Copenhagen, Georg Jensen, Frederik Bagger, Stelton, Spring Copenhagen, Kay Bojesen, Scanpan og SAGE. Derudover finder du også vores eksklusive eneforhandlingsprodukter, som vi blandt andet sælger mange af til Mors dag.