KitchenAid

1 resultater

Bestil inden kl. 11 på hverdage og få leveret din pakke samme aften med Burd i udvalgte postnumre.
KitchenAid Puré Presser
KitchenAid
KitchenAid Puré Presser
Pris tabel
KitchenAid Puré Presser

Køkkenmaskiner fra KitchenAid i højeste kvalitet

Når køkkenmaskinen skal have en fremtrædende plads på køkkenbordet, får KitchenAid ofte æren – med god grund. Få mærker er nemlig blevet synonym med så høj kvalitet og elegant design som KitchenAid. Hos Kop & Kande finder du et stort udvalg fra KitchenAid med alt fra brødristere, håndmixere og elkedler til røremaskiner og kødhakkere.   

 

Den ikoniske røremaskine fra KitchenAid

Med en røremaskine fra KitchenAid kan du slippe din kreativitet løs og eksperimentere i køkkenet. Omrøring, piskning, pulsering og æltning – røremaskinen klarer det hele. Med over 100 års erfaring kan du vide dig sikker på, at funktionaliteten, brugervenligheden og kvaliteten er helt i top med KitchenAid.

Det handler dog ikke kun om bagning med en røremaskine fra KitchenAid. Med det store udvalg af tilbehør er der ingen grænser for dine muligheder. Røremaskinen kan blandt andet gøre det lettere at lave kartoffelmos, piske fløde, male korn og meget, meget mere.

Læs: Hvilken røremaskine skal vælge?

 

Få en ny bedste ven i køkkenet

Der er flere grunde til, at røremaskinen fra KitchenAid er populær. Udover at være perfekt til bagning kan du også bruge røremaskinen som kødhakker, ismaskine og rivejern.

Røremaskinerne fra KitchenAid fås i fire størrelser med en kapacitet fra 3,3 til 6,9 liter og op til 10 hastigheder. Den er derfor oplagt til dig, der bager engang i mellem og ønsker et bredt sortiment af tilbehør til at løse alverdens discipliner i køkkenet med.

Se vores udvalg af køkkenmaskiner

 

Ideelle brødristere til bagværk

Start dagen med en sprød krydderbolle, ristet rugbrød eller en blød parisertoast til frokost. Med en brødrister fra KitchenAid er funktionalitet, kvalitet og brugervenlighed i højsædet. Åbningerne i brødristeren er nemlig designet til at rumme og riste hjemmebagte lækkerier i forskellige former og størrelser.

Se alle vores brødristere    

 

Små detaljer gør arbejdet lettere

Med KitchenAid kan du være sikker på, at der er tænkt over hver en detalje. Det er uanset, om du er på udkig efter en ny brødrister, røremaskine, håndmixer eller stavblender.

KitchenAid er det ideelle valg, uanset om du er ny i køkkenet eller godt på vej til at blive ekspert. Alle produkter er inspireret af, designet og udviklet sammen med professionelle kokke, som sikrer dig høj kvalitet, der både har en høj ydeevne og elegante.

Udforsk vores andre mærker

 

Få hjælp i din lokale Kop & Kande

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge fra KitchenAid? Vi hjælper hellere end gerne, hvis du har spørgsmål til alt lige fra dit valg af stavblender og elkedel til valg af røremaskine.

I din lokale Kop & Kande-butik står vores faguddannede personale altid klar til at hjælpe og besvare de spørgsmål, du måtte have om sortimentet fra KitchenAid.  

Find nærmeste Kop & Kande