Hero

Gense

Mangler du flot, klassisk bestik, der holder i generationer? Så gå på opdagelse i de mange fine bestiksæt fra Gense. Med deres store sortiment har de noget for enhver smag, uanset om du er til et mere klassisk eller kreativt design. Gense er skandinavisk design, når det er bedst, og siden 1856 har brandet været en af Nordens største og mest kendte leverandører af bestik i højeste kvalitet.

Elsket gennem generationer

I løbet af de sidste 165 år har Gense i samarbejde med kendte designere skabt mange fine bestiksæt. Fælles for dem alle er den klassiske men også nyskabende design, der kombinerer skandinavisk minimalisme med tidløs elegance. Her har vi samlet blot nogle af de mest populære serier, der har været elsket af mange gennem generationer.

Twist Bestik Fritlagt

Bemærkelsesværdig bestik

Den elegante serie Twist er svær ikke at beundre, når det pryder spisebordet. Bestikket er kendetegnet ved sit dekorative og særlige design med en illusion af et lille vrid i formgivningen. Illusionen giver bestikket en helt særlig karakter og moderne udtryk. Bestikket tåler opvaskemaskine, og kan derfor også sætte et eksklusivt præg på hverdagens måltider. 

Hero Til Bird 1568X520

Vi leverer din pakke allerede i aften

Vi tilbyder nemlig levering samme aften med Burd i udvalgte postnumre, hvis du bestiller inden kl. 13 på hverdage.