M 5722000141051 14105 Bitz Desserttallerken

Bitz

Med stel fra Bitz bliver måltiderne til oplevelser, som pirrer både smagssansen og øjnene. Gå på opdagelse i de mange farver og designs, og lad dig inspirere til personlige og kontrastfyldte spiseborde.

Udforsk de mest populære stel

Stellet fra Bitz består af krus, skyrskål, suppeskål samt frokost- og middagstallerkener i farver, der kan mikses og matches efter smag.

M 5722000141051 14105 Bitz Desserttallerken
M 5722000141112 14111 Bitz Desserttallerken

Stentøj og glas i mange smukke farvenuancer

Wood: Med naturen i fokus

Med inspiration fra den danske natur har Bitz kreeret den nye serie, Wood.

Wood har en mat, træfarvet yderside og en gennemfarvet, blank inderside i farverne blå eller grøn. Farverne symboliserer henholdsvis de vilde verdenshave og de storslåede skove, vi er så heldige at kunne betragte her i Danmark. De naturlige farvekombinationer giver borddækningen et roligt og skandinavisk udtryk. 

Bitz Wood (1)
Bitz Wood

Bæredygtig glasserie i varme farver

Kusintha betyder ’forandring’ og er navnet på en smuk, bæredygtig glasserie i tidens farver. Lige så æstetisk indbydende den er, lige så velgørende er den. Serien er nemlig udviklet i samarbejde med Røde Kors og har til formål at skabe en reel forbedring for befolkningen i Malawi. Salget bruges til at øge tilgængeligheden af rent drikkevand og sikre flere børn skolegang.

Bitz Vase (1)

En gave til enhver anledning

Gaver er skønne at give, men svære at finde. 

Derfor har vi samlet vores bedste bud på skønne Bitz-gaveideer, du kan give til dine nærmeste til forskellige anledninger. Til ham, hende, jubilaren eller brudeparret.  

Bitz service creme.jpg

Bemærkelsesværdige spiseborde

Måltidet er en totaloplevelse, hvor alle sanser skal aktiveres. Derfor skal maden også serveres på en måde, som komplimenterer smagen og udseendet. Med produkter fra Bitz kan du let som en leg mixe og matche forskellige farver og størrelser, og skabe kontrastfyldte spiseborde, der gør selve middagen til en oplevelse.