M 5722000141051 14105 Bitz Desserttallerken

Bitz

Christian Bitz – en af Danmarks mest kendte ernærings- og sundhedseksperter – og nu bagmanden bag den moderne Bitz-serie, der favner alt fra robust stentøj til sirligt, farvet glas.

Udforsk de mest populære stel

Stellet fra Bitz består af krus, skyrskål, suppeskål samt frokost- og middagstallerkener i tre farver, der kan mikses og matches efter smag.

M 5722000141051 14105 Bitz Desserttallerken
M 5722000141112 14111 Bitz Desserttallerken

Stentøj og glas i mange smukke farvenuancer

Gør alle måltider til en oplevelse med Bitz

Skab et personligt og udtryksfuldt middagsbord med robust stentøj fra Bitz. Stellet er funktionelt, men smukt, og gør alle måltider til en sand fornøjelse. 

Spisefladerne er designet, så portionsstørrelserne automatisk bliver mindre, helt i tråd med Bitz ambition om at forbedre danskernes kostvaner.

Bitz borddækning.jpg

Bæredygtig glasserie i varme farver

Kusintha betyder ’forandring’ og er navnet på en smuk, bæredygtig glasserie i tidens farver. Lige så æstetisk indbydende den er, lige så velgørende er den. Serien er nemlig udviklet i samarbejde med Røde Kors og har til formål at skabe en reel forbedring for befolkningen i Malawi. Salget bruges til at øge tilgængeligheden af rent drikkevand og sikre flere børn skolegang

Bitz Vase (1)

En gave til enhver anledning

Gaver er skønne at give, men svære at finde. 

Derfor har vi samlet vores bedste bud på skønne Bitz-gaveideer, du kan give til dine nærmeste til forskellige anledninger. Til ham, hende, jubilaren eller brudeparret.  

Bitz service creme.jpg

En mand med en mission

Bitz har skabt produkter, der tilsammen skaber et kontrastfyldt spisebord og medvirker til at gøre selve middagen til en oplevelse – så hele familien får lyst til at blive hængende og nyde maden over længere tid. 

For når vi nyder maden, er det lettere for os at holde styr på portionerne og spise mindre – hvilket går hånd i hånd med Bitz’ mission om at indføre sunde vaner i de danske hjem

Varme, fælles og naturlig kvalitet

Hvis du spørger Christian Bitz, så er måltidet en totaloplevelse, hvor alle sanser skal aktiveres. Derfor skal maden også serveres på ven måde, som komplimenterer smagen og udseendet. Den robuste stenstøj-serie fra Christian Bitz emmer af varme, fælles og naturlig kvalitet. Mix og match forskellige farver og størrelser og giv din opdækning et ekstra skud personlighed.