

Syltede druer
Naturligt søde druer får et let syrligt twist med eddike og krydderier. Lige til at sætte på ostebordet, i salater eller som smagfuldt pynt i cocktails – en lille luksus, der gør hverdagen lidt festligere.
Information
Sådan gør du
Kog hvidvinseddike, rødvinseddike, sukker, salt og vand op i en gryde, mens du rører.
Når salt og sukker er opløst, sæt da væsken til side og lad den køle af.
Kom nu druer, rødløg, laurbærblad, korianderfrø, fennikelfrø, lidt peberkorn og lidt chiliflager i et sylteglas.
Hæld væske over og sæt druerne på køl mindst 8 timer.
Druerne holder op til 2 uger i en lufttæt beholder.
Løft dine retter med enkelt tilbehør
Gør hverdagens retter mere spændende med vores enkle og smagfulde tilbehør. Bliv inspireret til dine næste måltider.

Mozzarellakugler med urter, hvidløg og chili – nemt, lækkert og perfekt til at peppe hverdagsmåltidet op.

Frisk, sprød og fuld af smag – opdag hvordan marineret agurk kan peppe dine retter op på få minutter.

Marinerede champignoner fyldt med smag – perfekt som snack, i salater eller som tilbehør til brød og pasta.
