

Tranebær og granatæble karameller
Smagfulde karameller med tranebær og granatæble – små, søde bidder, der også er perfekte som hjemmelavede værtindegaver.
Information
Antal
30-40 stk.
Sådan gør du
Varm granatæblejuice, tranebærjuice og skallen fra en ½ appelsin (uden det
hvide) i en saucegryde med tyk bund ved medium varme.
Reducér væsken ind, indtil den får en tykkere konsistens.
Fjern appelsinskallen.
Tilføj sukker, rørsukker, smør i tern og piskefløde.
Rør indtil det hele er smeltet godt
sammen.
Varm indholdet i gryden op, mens du måler temperaturen. Du skal gerne ramme
ca. 125° C.
Rør herefter vaniljeekstrakt og salt ind i blandingen,
og hæld karamelmassen i et fad med bagepapir
Lad karamellen køle ned i 1½ times tid, tag fadet ud og skær massen i mundrette stykker med kniv – sprøjt den evt. med lidt madolie, så
den ikke hænger fast
Skab glæde med hjemmelavede lækkerier fra dit eget køkken
Opdag flere idéer til velsmagende værtindegaver, der både ser flotte ud og smager fantastisk

Et delikat twist på de klassiske brændte mandler – de karamelliserede pistacienødder emmer af jul og gør sig perfekt som hjemmelavet gave.

Hjemmelavet julesnaps med julens krydderier – en smagfuld og personlig gave, der spreder ægte julestemning.

Knasende biscotti med julens smage – en lille hjemmelavet gave, der gør kaffen ekstra hyggelig.