Bacon-øl krokant
En knasende sød snack med øl og bacon. Galt eller genialt? Har får du opskriften, og så kan du jo selv se, hvor på skalaen du ligger.
Information
Sådan gør du
Kom stegt og hakket bacon i en
skål, sammen med hakkede pekannødder,
salt og et lille nip cayennepeber.
Bland herefter brown ale, sukker
og majssirup i en gryde, og varm op til
120° C.
Tilsæt 3 spsk. smør, og hæv temperaturen
til 160° C.
Fjern gryden fra varmen,
og bland 1 tsk. bagepulver i massen.
Tilsæt
herefter bacon-nødde blandingen, rør rundt
og hæld det hele over på en bageplade dækket
med bagepapir.
Lad massen størkne og
køle.
Nu kan du knække krokanten i mindre
stykker og servere for dine øl-elskende venner.
Herlig humle
Det er ingen hemmelighed, at vi danskere er vilde med øl. Men øl kan meget mere end at slukke tørsten. I denne udgave af Madglad sætter vi fokus på danskernes nationaldrik og inspirerer til, hvordan du kan bruge den på helt nye måder.