Instantnudler

M Essens 1 2023 S 17 4004094667374 667322 Weck Sylteglas Buttet 02 1568X520px

Med hjemmelavede instantnudler skal du bare koge lidt vand, og så har du en lækker, frisklavet ret på få sekunder. Glassene med nudler pakkes i lag, hvilket ser flot ud og holder våde og tørre ingredienser nogenlunde adskilt.

Information

Sådan gør du

Start med at finde et godt glas med lufttæt låg. I bunden lægger du 3 tsk. miso-pasta, som du kan få i velassorterede supermarkeder og specialbutikker.
Tip Ovenpå kan du vælge at komme lidt chilisauce, hvis du kan lide det stærkt.
Nu skal du tilføje dit 'fyld' – det kan være næsten hvad som helst, f.eks. frosne ærter, gulerødder eller fintskåret champignon. Det kan også være finthakket, stegt kylling, gris eller okse fra aftensmaden eller måske endda tofu.
Fyld rigeligt med kogte nudler oveni, pak det godt og top med friskhakkede urter og forårsløg.
Forsegl glasset og opbevar det på køl i op til en uge.
Når du vil nyde nudlerne, skal du bare hælde kogende vand over, sætte låget på og lade det hygge sig i 3 min. Rør sammen og nyd med gaffel eller spisepinde, hvis det skal være helt autentisk.

Foodprep på menuen

Foodprepping er genialt i en travl hverdag, hvor der ikke altid er energi til at improvisere eller rum i budgettet til at købe maden ude. Og så er det samtidigt en effektiv kur mod madspild. Her får du vores bud på smagsfulde retter og snacks, som du kan forberede i forvejen og nyde i ro og mag.