

Tranebær cookies
Disse cookies er bløde, chewy og lige til at nyde med en god kop kaffe
eller et krus varm julegløgg. Tranebærrene tilføjer et distinkt touch
af syrlighed, som giver herligt modspil til sukkerets hvinende sødme
Information
Antal
ca. 20 stk
Sådan gør du
Pisk blødt smør med sukker og brun farin, til det er lyst og luftigt.
Tilsæt æg og vaniljesukker og pisk igen.
Bland nu hvedemel (gem 1 spsk.), natron og salt i en skål ved siden af og rør det i smørblandingen.
Hak friske tranebær groft, vend dem i 1 spsk. mel, og rør dem i dejen.
Tip Overvej at tilføje hakket hvid chokolade til dejen eller at toppe dine cookies med en hvid chokolade-frosting. Det er svært ikke at elske.
Form dejen til kugler og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag ved 175° C i 14–16 min. Lad dem køle lidt af – og spis!



