M Essens2 2025 Tranebaer Cookies Side29 1568X600

Tranebær cookies

Disse cookies er bløde, chewy og lige til at nyde med en god kop kaffe
eller et krus varm julegløgg. Tranebærrene tilføjer et distinkt touch
af syrlighed, som giver herligt modspil til sukkerets hvinende sødme

Information

Antal
ca. 20 stk

Sådan gør du

Pisk blødt smør med sukker og brun farin, til det er lyst og luftigt.
Tilsæt æg og vaniljesukker og pisk igen.
Bland nu hvedemel (gem 1 spsk.), natron og salt i en skål ved siden af og rør det i smørblandingen.
Hak friske tranebær groft, vend dem i 1 spsk. mel, og rør dem i dejen.
Tip Overvej at tilføje hakket hvid chokolade til dejen eller at toppe dine cookies med en hvid chokolade-frosting. Det er svært ikke at elske.
Form dejen til kugler og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag ved 175° C i 14–16 min. Lad dem køle lidt af – og spis!

Kan du heller ikke få nok af tranebær? Prøv disse skønne varianter