Guleroulade

M Essens 1 2023 S 48 Roulade 1568X520px

Kombinationen af sød gulerodskage og frisk
flødeostcreme vækker glæde hos de fleste, og med roulade-formatet får du begge dele med i hver eneste bid. Og så er den jo nææææsten sund.

Information

Sådan gør du

Start med at lave bunden. Det gør du ved at piske æg, rørsukker og vaniljesukker sammen i en skål.
I en skål for sig blandes hvedemel, stødt kardemomme, kanel, bagepulver og et nip salt.
Vend dejen sammen, tilsæt revet gulerod og bag ca. 10 min ved 225° C.
Selve cremen laver du ved at piske flødeost sammen med flormelis og lidt friskrevet citronskal.
Smør cremen ud over dejen, rul sammen og sæt på køl.
Pynt evt. med dutter af flødeostcreme og friske spiselige blomster.
Tip Husk at skære kanterne af din bagte rouladedej, så den står helt skarpt, når du ruller.

Så ruller rouladen

Se vores to andre superlækre roulader med inspiration fra danske kageklassikere.