Vi arbejder på højtryk for at få sendt alle Black Week-ordrer afsted, men der kan forekomme længere leveringstid end normalt.
Gin Hass er opfundet af den danske bartender, Kim Hass, og har hurtigt taget Danmark med storm. Opskriften er simpel - gin, mangosirup, lime og lemonsodavand - men nogle gange er det enkle bare bedst. Disse Gin Hass-inspirerede cupcakes bygger på en hvid chokoladekage med en halvcirkel af mangocurd i midten og toppet med en blød, hvid chokoladecreme.
Information
Antal
12-15 stk.
Forfatter
Stine Carlsen
Sådan gør du - cupcakes
Pisk æg og sukker luftigt.
Hak chokoladen.
Smelt smørret og halvdelen af den hvide chokolade
Bland mel og bagepulver og sigt det i dejen. Tilsæt smør/chokoladeblandingen. Vend resten af den hakkede chokolade i dejen.
Smør muffinsformene med lidt smeltet smør. Fordel dejen i muffinsformene. Bag kagerne ved 180 grader i 25 min.
Sådan gør du - mangochurd
Læg husblas i koldt vand.
Riv skallen på limen og gem den til den hvide chokoladecreme.
Skær mango i tern og kog med saften fra limen, gin og det halve af sukkeret.
Pisk æg og resten af sukkeret luftigt. Når mangoternene er bløde, blendes det og sies ned i æggemassen. Vend det godt sammen, og hæld det tilbage i gryden. Varm op under omrøring, til massen er 65 grader. Tag gryden af varmen.
Pres husblassen fri for vand, og tilsæt til den varme curd. Tilsæt herefter smørret og rør godt rundt, til det er smeltet.
Lad massen afkøle en smule og fordel den i en silikoneform med halvkugler. Frys halvkuglerne.
Sådan gør du - hvid chokoladecreme
Læg husblas i koldt vand.
Hak chokoladen.
Varm fløden op til kogepunktet - det er vigtigt, at den ikke koger. Hæld den varme fløde over den hakkede chokolade og rør i midten af skålen med en dejskraber til massen samler sig.
Pres husblassen fri for vand og smelt den i chokoladefløden.
Tilsæt skallen fra lime
Kom med det samme husholdningsfilm over fløden - så den rører fløden. Sæt fløden på køl, til den er kold og gerne natten over.
Herefter piskes fløden luftig og stiv med en håndmikser og kommes i en sprøjtepose med en stjernetyl.
Pynt
Grav med en teske et hul i cupcakes’ne som passer til de frosne mangocurd-halvkugler.
Placer en halvkugle i hver cupcake.
Tip Kagerne kan stænkes med lidt gin
Sprøjt en rose på toppen af hver cupcake med chokoladecremen.
Pynt med lidt mangotern og et mynteblad.
Piña Colada moussekage
Med sin smag af ananas og kokos sender denne eksotiske cocktailkage tankerne i retning af palmestrande og solnedgange i det Caribiske øhav.
Mojito Cheesecake
Spred god stemning med denne fusion af amerikansk cheesecake og cubansk mojito. Den perfekte kombination af surt og sødt!
Lad optimismen blomstre. Nyd vores nye forårsmagasin. Læs her